Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval van egy srác. Felvettem msn-re. Eddig kétszer beszéltünk. Mind a kétszer én írtam rá. Most akkor már ne írjak úgye?
Szval bejön nekem ez a srác és eddig mindig én írtam, ré. Most már nem akarok, az túl tolakodó lenne szerintem. Az jó, hogyha megvárom míg ő ír, ha meg nem ír akkor megpróbálom elfelejteni??
Tudom megint egy msn-es kérdés. De személyesen nem tudok vele találkozni. messze lakik:S
Ja és légyszí nem írjátok, h msn függő vagyok, meghogy nem tudok másképp ismerkedni. Hiszen csak emiatt az egy srác miatt járok fel:)
Az így pont jó, hogy kétszer ráírtál, és most nem.:) Ha rád ír, akkor érdekled, ha nem, akkor felejtsd el. De ráér még a következő pár napban rád írni, nem kell, hogy pont ma... azért adj neki egy-két napot, hátha csak azt várja, hogy megint te írj rá.:D
16/L
Köszi:)
1-nek: Azért írkáltam neki, mert én vettem fel msn-re és ilyenkor annak illik ráírni, aki felvette.
Szerintem várj még pár napot ,és ha nem ír,akkor szerintem nincs értelme vele foglalkoznod.
18F
Oks, így gondoltam én is. Várok egy picit aztán, ha nem akkor nem. Én már megtettem az első lépéseket...
De azért annyira örülnék neki, ha írna:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!