Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Va egy problémám! ( a kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Va egy problémám! ( a kérdés (? ) tovább lent. )

Figyelt kérdés

Tudom sokszor kérdezték már ezt a kédést de mégis nagyon szar :S hát most megkérdem >HOGYAN KELL SMÁROLNI , CSÓKOLÓZI?

pl. hova rakom a kezem vagy hova rakjam ?és mit hogy kell számmal stb . +a nyelvem ?:S félek az egésztől, félak mindentő 1x gy pasi lekapott de én nem attam neki vissza mer nem is tetszet, meg én gyorsan odavágtm h NEM! és azóa rettegek mert azt érzem h ne tudok csókolózni :S , tudom most más nevet h ó dekönnyű meg minden de hát már ő tul van ezen a jelentéktelen stresszen de sztem ti is voltatok egy néhányan ien helyzetbe még régen :) KÉRLEK ÉRTELMES VÁLASZOKAT ÍRJATOK!!

2009. dec. 27. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15:29es vagyok:) most olvastam el mégegyszer h mit írtam, és mikor megkérdezte h csókolóztam-e akkor nem azt mondtam h nem hanem h igen:) bocsi
2009. dec. 30. 10:32
 12/16 anonim válasza:

Szia. Ezen nincs mit nevetni hiszen mindenki fél az elsőtől:)

Velem is ez volt addig amíg ki nem próbáltam:)És sikerült is:) csak ne legyél izgatott csók közben mert akkor nem olyan jó és a kezed lehet a vállán vagy nyakán stb.

Meg ha rendes és megértő pasiról van szó akivel fogod majd csinálni akkor tutira, hogy nem fog ezért butusnak nézni:)

Sok sikert...:D Nekem ügyes legyél:)

2010. febr. 7. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Ez jön magától, én sem terveztem el, hogy smárolok, aztán egyszer csak lekapott a csaj :D

Ne parázz rajta :)

2010. febr. 7. 18:27
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi szépen minden rendes válaszolónak és mgértőnek
2010. febr. 7. 20:29
 15/16 anonim ***** válasza:

jaj :D

hát ez egy olyan jóó kérdés...

magamra emlékeztet...:)

szóval nekem volt az első csók és hát nem tetszett...

és nem is akartam...mert épp az az egy nem tetszett akkor...

de vhogy 1hónap múlva azon kaptam magam h ki se lehetett szedni a barátom szájából :)

szal nyugiii:D

élvezni fogod, és jó lesz :) és hát tényleg nem lehet elmondai :)lazíts és menni fog :)

2010. febr. 7. 21:24
 16/16 A kérdező kommentje:
köszi köszi :D
2010. febr. 7. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!