Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Va egy problémám! ( a kérdés (? ) tovább lent. )
Figyelt kérdés
Tudom sokszor kérdezték már ezt a kédést de mégis nagyon szar :S hát most megkérdem >HOGYAN KELL SMÁROLNI , CSÓKOLÓZI?
pl. hova rakom a kezem vagy hova rakjam ?és mit hogy kell számmal stb . +a nyelvem ?:S félek az egésztől, félak mindentő 1x gy pasi lekapott de én nem attam neki vissza mer nem is tetszet, meg én gyorsan odavágtm h NEM! és azóa rettegek mert azt érzem h ne tudok csókolózni :S , tudom most más nevet h ó dekönnyű meg minden de hát már ő tul van ezen a jelentéktelen stresszen de sztem ti is voltatok egy néhányan ien helyzetbe még régen :) KÉRLEK ÉRTELMES VÁLASZOKAT ÍRJATOK!!
Szerintem ezt nem lehet leírni. Szenvedélyes csók esetén érezni fogod mit kell tenned. És ezen mindenki átesik egyszer. Ne stresszelj miatta!
2009. dec. 27. 15:13
2/16 Andrewka válasza:
Erre az az értelmes válasz h még ne csókolózz.
Ha azt mondom tedd a kezed a derekára akkor is megcsinálod ha előtte éppen átkaroltad a nyakát? A helyzet hozza az egészet. majd amikor tényleg kész leszel rá akkor jönni fog magától.
Hány éves vagy?13?
22/f
2009. dec. 27. 15:14
3/16 anonim válasza:
Szia! :) Én nem nevetek rajtad, mert én is nagyon féltem. Aztán 15 évesen összejöttem egy fiúval, aki az 1. randin megcsókolt. De ez csak szájra puszi volt, így még mindig nagyon izgultam, hogy vajon mi lesz másnap:D Aztán ahogy megcsókolt "rendesen" már nem volt semmi probléma, jött magától. Most tudom, hogy hiába jövök olyannal, hogy ez majd jön magától, tudom, hogy nem hiszed el, mert nekem is mindenki ezt mondta, és sokra nem mentem az ilyesmi válasszokkal:D Szóval a lényeg, hogy csukd be a szemed, élvezd. Megcsókol, átdugod a nyelved ( de lehet nyelv nélkül is) és kész is, menni fog. Közben átölelheted, foghatod a nyakát, lehet a karod a vállán összekulcsolva, akármi, a lényeg, hogy kényelmes legyen és élvezd. A tv-ben számtalan variáció van:D Nyugi, ha nem egy bicebóca , mafla fiúról lesz szó, akkor úgyis "irányít" majd:D Nem lesz semmi baj:D Remélem tudtam segíteni, ha kíváncsi vagy még valamire akkor nyugodtan írj még, és megpróbálok segíteni:) 16L
2009. dec. 27. 15:17
4/16 A kérdező kommentje:
15/L
2009. dec. 27. 15:18
5/16 A kérdező kommentje:
végre egy megértő :D köszönöm :D
2009. dec. 27. 15:20
6/16 anonim válasza:
Legutolsó válaszoló vagyok: igazán nincsmit, ja és a kezeden nyugodtan gyakorolhatsz:) De komolyan, sokat segít, és ne mondd, hogy ciki, mert úgysem látja/tudja senki:D
2009. dec. 27. 15:22
7/16 A kérdező kommentje:
jah és még azt szeretném kérdezni azt észre veszi h most csókolózok 1x vele vagyis,,,,, észre venné h még nem csókolóztam ??
2009. dec. 27. 15:23
8/16 anonim válasza:
Ha ügyes vagy akkor nem, meg szerintem ezt nem nagyon lehet rosszul csinálni, ahány ember annyi szokás, tőlem a barátom megkérdezte még mielőtt megcsókolt, hogy csókolóztam-e már, és bár még nem csókolóztam, azt mondtam neki, h nem, mert szégyelltem:D De szerintem nem vette észre, hogy ő volt az első,szóval szerintem nem lehet észre venni, de ha nem avgy magadban biztos nyugodtan elmondtaod neki, meg hát tök mind1, hogy ő-e az első, a lényeg, hogy csókolózol vele:9
2009. dec. 27. 15:29
9/16 anonim válasza:
Még mindig a 15:22-es voltam:)
2009. dec. 27. 15:29
10/16 anonim válasza:
A csók magától jön, kialakul meglásd, majd a pároddal gyakorold sokat ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!