Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy problémám. Ami inkább csak költői kérdés de mégis várom mások válaszát is. Mit tegyek?
Lassan egy éve leszek együtt egy fiúval. Boldogok vagyunk együtt, szeretjük egymást, szeretnénk közös családot is. De van egy problémánk. Nem vagyok elég jó a sráchoz:(
Ő magas(197cm) kék szemű, barna hajú tipikus helyes pasi.
Én mellette (178 cm) zöld szemű, vörös hajú, átlagos csaj vagyok. Vagy átlag alatti. Sok csesztetést és piszkálódást kaptam már az alakom és az arcom miatt:(
De nem is ez a lényeg. Oda akarok kilyukadni, hogy inkább engedjem el és szerezzen egy olyan lányt akit a barátai is elfogadnak(engem nem fogadnak el akkor sem ha fejre állok)vagy "láncoljam" magamhoz ezzel elszakítva a haverjaitól. Én nem érzem magam annak a tipikus bányarémnek, de ha ők úgy gondolják lehet benne valami. de én meg szeretem őt annyira, hogy elengedjem és legyen mással boldog. A kérdés az, hogy elhagyjam vagy vele maradjak? Szeretem őt nagyon, meg ő is engem ez tuti.
Ez a kérdés nem költői, hanem buta. :)
A párodnak kell megfelelned, nem a haverjainak, veled akar közös családot (kell még ennél több és jobb bizonyíték??), nem a barátokkal. :D
Hidd el, ha neki nem te kellenél, már kirakta volna a szűröd, ehelyett veled tervezi a jövőjét.
Ne legyél buta, ez egy tök jó pasi, akinek sokkal fontosabb az EGÉSZ SZEMÉLYED, mint csak a külső. Egy olyan férfi, aki nem felületes.
Ezen kívül a természetes vörös haj, zöld szem, elég ritka és különleges kombináció, sok pasinak rettentően bejön ez a típus, gondolom neki is ez jelenti a szépségideált.
Mennyivel gázabb lenne, ha a haverjai imádnak téged, mindnek tetszel, épp csak a párod akar kidobni, mert nem téged tart a megfelelőnek a családalapításra. Mondjuk ha egy ostoba, beképzelt, nyálas cicababa lennél, akiről az egyetlen pozitívum amit el lehet mondani, hogy szép.
:D
Elengedni akkor kell valakit, ha el akar menni. Ha a pasidnak jó vagy így, és esze ágában sincs lecserélni (mert szeret), akkor a hiba az ön készülékében van, és kóros önbizalomhiánynak hívják. Ha nem változtatsz rajta, ez sajnos a kapcsolatot is tönkreteheti (senki nem akar olyan emberrel lenni, aki folyton nyafog, hogy de csúnya vagyok), és nem azért megy tönkre, mert tényleg csúnya vagy, hanem mert az idegeire mész a hülyeségeddel.
Ha tényleg szereted, tiszteld annyira a véleményét, hogy elhiszed neki, hogy elég jó vagy, és hogy ő szépnek lát.
Ha egyedül nem megy, keress egy pszichológust, mert a következő pasiddal ugyanez lesz, bárhogy fog kinézni. Felesleges mártírkodni, hogy elhagyod, hogy boldog legyen. Ha téged szeret, hogy a fenébe lenne boldog mással?
Ember, gondolkozz egy kicsit, milyen hülyeségeket beszélsz!
Nem azért utálnak, ahogy kinézel, hanem mert nem vagy normális. Ez a kérdésedből kiderült. A nem normális csajokat mindig jobb elkerülni.
Ugyanilyen helyzetet láttam már a közvetlen közelemben is, persze a srác kidobta a csajt amikor már nem bírta a hülyeséget.
Köszönöm a válaszokat és igazatok van.
Kicsit nagy önbizalomhiányban szenvedek. De ez régebben rosszabb volt. Mára kezd alakulni:) és remélem csak jobb lesz. Csak én sajnálom szegényt, hogy bármerre megy miattam piszkálják. Jó hogy szeret és mindent megad nekem de félek, hogy egyszer megunja, hogy mindig engem kell megvédeni a haverjai előtt. Nem azért mert én nem tudom magam megvédeni csak a szemembe nem mondják meg, hogy mi a bajuk velem. De igyekszek javítani a felfogásomon és csak a páromra és a mi kettőnk boldogságára figyelni. A többiek meg le vannak ejtve:)
"Boldogok vagyunk együtt, szeretjük egymást, szeretnénk közös családot is."
Ez a lényeg. A többivel ne törődj!!!!!!
(amit látsz, a tükörben,az a tükörképed. Egy kép. Nem vagy azonos azzal. Hogy más piszkál? azzal se törődj, lehet, hogy irigyek, mert szeretitek egymást)
Pont az a szeretet lényege, hogy a másikban meglátok valami lényegit, valami örök, istenit - ami miatt 40-60 év múlva is szeretem, mert az a része az embernek örök, halhatatlan. Ez nem a teste, nem egy testrésze, ez nem is anyagi, ez lélek. Amit a test hordoz.
De a szeretet ezt a láthatatlant pillantja meg.
Ez a lényege.
"Jól csak a szívével lát az ember.
Ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan."
(Saint Exupery, A kis herceg)
Sok boldogságot kívánok Nektek!
Tartsatok ki egymás mellett jóban-rosszban!
Nem értem a problémádat. Ha szeret téged, miért akarod eldobni magadtól? Neked se és neki sem lesz jobb.
Vagy keresel egy magadnál rondább srácot és majd összejössz azzal?
Egyedül az önbizalmaddal van baj, nem a szépségeddel. Örülj neki, hogy még így is téged szeret az a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!