Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy problémám. Ami inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy problémám. Ami inkább csak költői kérdés de mégis várom mások válaszát is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve leszek együtt egy fiúval. Boldogok vagyunk együtt, szeretjük egymást, szeretnénk közös családot is. De van egy problémánk. Nem vagyok elég jó a sráchoz:(

Ő magas(197cm) kék szemű, barna hajú tipikus helyes pasi.

Én mellette (178 cm) zöld szemű, vörös hajú, átlagos csaj vagyok. Vagy átlag alatti. Sok csesztetést és piszkálódást kaptam már az alakom és az arcom miatt:(

De nem is ez a lényeg. Oda akarok kilyukadni, hogy inkább engedjem el és szerezzen egy olyan lányt akit a barátai is elfogadnak(engem nem fogadnak el akkor sem ha fejre állok)vagy "láncoljam" magamhoz ezzel elszakítva a haverjaitól. Én nem érzem magam annak a tipikus bányarémnek, de ha ők úgy gondolják lehet benne valami. de én meg szeretem őt annyira, hogy elengedjem és legyen mással boldog. A kérdés az, hogy elhagyjam vagy vele maradjak? Szeretem őt nagyon, meg ő is engem ez tuti.

2011. márc. 31. 09:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez így marhaság. Komolyan. Maga a felvetés is önellentmondásos. Gyorsan felvázolva: a párod szeret. Veled boldog -> ha le akarod léptetni magad mellől, akkor tönkreteszed a boldogságát <-> csak az ő érdekében akarsz szakítani, hogy boldog legyen. Ennek így semmi értelme. Inkább fejezd be a fölösleges aggódást. Nem vagy értéktelen. Senki sem az. A külső igenis fontos, de nem minden! Ha a párod szeret, akkor ne ragaszkodj ennyire görcsösen a negatív önképedhez, senkinek nem használ, maximum pár szarrágónak, aki ellened szurkol. De tényleg ilyen szemeteknek akarsz örömet szerezni ezzel a kóros önbizalomhiánnyal? Mert a párodnak nem fogsz, az biztos. Sem magadnak.
2011. márc. 31. 11:12
 12/17 anonim ***** válasza:

1.A barátod mennyire érezteti veled azt,hogy te vagy a mindene és te vagy számára a legszebb és legkívánatosabb?

2.Mit érdekel,hogy mit gondolnak a párod haverjai rólad?

Nem nekik kell megfelelned,hanem saját magadnak!

3.Egy egészséges párkapcsolatban a felek elfogadják és szeretik egymást szőröstül bőröstül.Ha neked nincs önbizalmad a párod mellett,akkor nyílván nem kapsz tőle semmit.

Én ezekre gondolok így hirtelen.Gondolkodj el ezeken.

Ha a párod érezteti veled,h te vagy a legfontosabb neki,akkor ne agyalj ilyen baromságokon!

A kérdés valóban nem költői,hanem buta volt...A pasik nem szeretik az önbizalomhiányos,önsajnáltatós csajokat.Hanem az igazi nőket szeretik.Próbáld végre magad elfogadni és a legfontosabb,hogy szeretni.Amíg ez nem sikerül,addig ne is várj teljes és tökéletes párkapcsolatot az életben.23N

2011. márc. 31. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha a haverjainak akar megfelelni az már régen rossz. Ha leszarja a véleményüket és téged választott, az nagyon jó. Lehet, hogy azért b.szogatják, mert irigyek rá, hogy nekik nincs senki. Ha boldog vagy vele, csak ez számít. Miért állnál össze valakivel, aki nem jön be neked sem külsőre, sem belsőre, csakhogy elfogadjon egy bizonyos társaság? Egy barátságban és egy kapcsolatban mindig lesznek rosszakarók, akik megpróbálják a párok életét megkeseríteni, de nem kell velük törődni. Felejtsd el, hogy te nem vagy elég jó hozzád, mert ezzel a végén elriasztod. Neked is jogod van a boldogsághoz, még ha ez másoknak csípi is a szemét!
2011. márc. 31. 15:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne te döntsd el, mi kell a barátodnak. Ha neki tetszel, ne érdekeljen mások véleménye.
2011. márc. 31. 15:50
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a biztató és a normális válaszokat:) Aranyosak vagytok.
2011. márc. 31. 19:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Így van, így van :):)

Még annyit azért hozzátennék, hogy én ugyan csak 182 cmes vok barátnőm meg 164 és azt nemtom mennyire vagyok jó pasi, de nem is izgat, mert szeretem a barátnőmet. Neki is többször volt nagyon hasonló gondolata, hogy én "túl jó vagyok hozzá", meg "hogy ő nem érdemel meg engem". Amikor nekem ő a Szerelmem :) :D Aminek nagyon örülök :) Biztos vagyok benne, hogy a barátod is így gondolja. Ha nagyon-nagyon sokat mondod neki, akkor lehet, hogy 5 év múlva megelégeli és " Rádszól" hogy légyszi ne mondd többet, mert nem így van.

Ne aggódj ennyit. Nyugodj meg, biztos szeret :)

2011. márc. 31. 23:37
 17/17 anonim ***** válasza:
A vörös haj és zöld szem egyébként sem a csúnyaság jele.
2011. márc. 31. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!