Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adnom kell ennek a fiúnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnom kell ennek a fiúnak egy esélyt ugye?

Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves lány vagyok...megismerkedtem egy sráccal...hát az úgy volt, hogy van egy fiú barátom akit facebookon megjelöltek egy képen..és ez a srác kommentelt ahhoz a képhez és olyan szimpatikus volt, hogy bejeliztem...és ő egyből rám írt...am 10 km re lakik...21 éves a lényeg, hogy nagyon de nagyon sokmindenben megegyezünk és tényleg annyira belém làt és erzelgos és romantikus...és szó szerint álompasi...tegnap randiztunk..jó vele és érezteti, hogy tetszem neki de kívülről valahogy nem az esetem...nem azt mondom, hogy csúnya...mert kék szemű barna hajú magas...ad magára...sőt ami tetszik még, hogy Dj-s kedig...csak mégse az esetem, de belülről tényleg álompasi...megéri adni egy esélyt ugye? ÉS ti már voltatok ilyen helyzetben, hogy nem az eseted még is velevagy? Köszönöm a válaszokat a helyesírási hibákért bocsánat, telefonon vagyok.
2014. máj. 3. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Adj esélyt neki! Különben van egy mondás: akibe belehabarodsz, hamarosan küllemre is megszépül a szemedben.
2014. máj. 3. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem ugye. Szerintem.
2014. máj. 3. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem tartozol neki semmivel, nem vagy köteles neki esélyt adni.

Ha úgy gondolod, hogy a belső sokszínűsége és érdekessége vonzóvá teheti számodra később, akkor menj el vele még egy randira, ha nem, akkor ne.

Ez teljesen a te döntésed.

Én volt már, hogy ugyanilyen helyzetben befejeztem a dolgot az illetővel, de olyan is, hogy a szexig jutottunk - ami nem volt jó - szerintem részben a külső vonzalom hiánya miatt.

2014. máj. 3. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálatok is olyan furcsán van tördelve a kérdés? :D
2014. máj. 3. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb mély és tartós kapcsolat így indul - NEM a külseje az, ami megfog, hanem az EMBER.
2014. máj. 3. 17:01
 6/9 PearlDiver ***** válasza:

Igen adj neki esélyt!

Ha nem adnál, utána magadat hibáztatnád.

Csak okosan, szépen, türelmesen, és ki fog derülni, mennyire tud megfogni!

2014. máj. 3. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Adj neki esélyt! :) Hidd el,nagy hibát követnél el ha nem tennéd.
2014. máj. 3. 17:22
 8/9 anonim ***** válasza:

a szerelem nem abból jön, hogy fejben összeadok két faktort, és együtt beütnek.

szerintem egy-két találkozás alatt biztosan kiderül, tud-e rád hatni.

2014. máj. 3. 17:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, mentek a zöld kezek :) és megpróbálom vele...:)
2014. máj. 4. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!