Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti adnátok még egy esélyt annak a fiúnak, aki? Többi lent
Figyelt kérdés
...aki pár évvel ezelőtt udvarolt nektek,csak akkor túlzàsba vitte.
Vagyis az első randi után sok smst írt,amire a lány nem reagàlt.
Aztàn msn-en megmondta a fiúnak,hogy hagyja bèkèn.
Akkor depis volt,ezért viselkedett kicsit undokul.
De előtte jókat beszélgettek msnen. Aztán később facebookon újra beszéltek,a fiú belátta hogy nagyon nyomulós volt.
A fiúnak kiskora óta tetszik a lány. Mára már mindketten huszon évesek.
A fiúnak ez a lány mindig is tetszeni fog,akárhogy viselkedik a lány.
Szerintetek?
2013. jún. 10. 17:36
1/4 anonim 

válasza:

Ja.
Amúgy most amgadat írtad le? :D
2/4 anonim 

válasza:

én is hasonlóan jártam csak én nem bunkóztam a csajjal és midig tetszeni fog akármi lesz de én nem kellek neki sajnos :'(
3/4 A kérdező kommentje:
Én sem bunkóztam vele.
Félreèrthettèl vmit.
Ő volt undok sajnos, de attól mèg szeretem!
2013. jún. 10. 17:48
4/4 anonim 

válasza:

nem hinném, amit egyszer nem akartam, úgy érzem nem működne stb, azt fölös eröltetni, és hitegetni a fiút
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!