Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Adnátok esélyt egy biszex fiúnak?
22 éves vagyok, és biszexuális. Erre 18 éves koromban jöttem rá. Akkor jártam egy lánnyal, de hirtelen az egyik haverom sokkal jobban elkezdte izgatni a fantáziámat, s miután kiderült hogy meleg (én pedig szakítottam a lánnyal), pár hónapra összejöttünk titokban. Utána vége lett, én pedig igazán szerelmes lettem egy lányba, akivel 2,5 évig jártunk. Ezidő alatt fel sem merült bennem, hogy fiúval jobb lenne. Csodálatos lány volt, nagyon szerettem, csak kiköltözött külföldre és a távolságot (1300) nem bírtuk.
Most fél éve szingli vagyok, mostanában kezd motoszkálni bennem a gondolat, hogy szeretnék megint kapcsolatot. Mindenképpen lánnyal szeretném, egyrészt mert tartós kapcsolat csak velük jött össze eddig, jobban is vonzódom hozzájuk, és hát igen, nem csamcsogna mindenki rajtunk... A lényeg, hogy én nővel akarom leélni az életem, szeretnék feleséget, gyerekeket. Hangsúlyozom, nem homoszexuális vagyok, hanem biszexuális, tehát nőkbe (is) szerelmes tudok lenni, kívánom őket, élvezem a szexet, tökéletes társak stb. Egyébként nem kívánom a szexet pasival, szóval attól nem kellene félni, hogy egy sráccal megcsalom a lányt, mert vágyom rá. Annyi, hogy néha látok egy-egy pasit aki nagyon bejön, néha ha olyan a helyzet még a farkam is feláll sajnos, ugyanúgy mint a nőknél. De 18 éves korom óta semmilyen szexuális közeledés nem volt férfival, és nem is hiányzik.
A kérdésem: lányok, ha az ismerkedéskor kiderülne, hogy a fiú biszex (de 3 eddigi kapcsolatából 2 lánnyal volt, és lányra vágyik), adnátok neki egy esélyt? Lehetséges, hogy összejönnétek vele? Vagy csak biszex lányoknál próbálkozzak, akik átérzik a helyzetemet?
22/F

Nézd, ugye olyan, hogy bisex nincs. ezt jobb előre tisztázni.
Tudom, régebbi pszichológiai elméletek igyekeznek bele szorítani a dolgot e 3 kategóriába, és valaki vagy homo vagy hetero vagy bi, de ez emeletes ökörség, ma már elismerik, és sokkal színesebb a pszichológiai kép, a bisexnek nevezett valakik pedig nem mások, mint "elfojtott melegek", most próbáltam szó szerint fordítani az angol szakszövegből. Ugye bisexet mondani sokkal kellemesebb a haveroknak, mint homit. Nagyjából ebből a társadalmi megfelelési kényszernek köszönhető egyébként a bisex szó megjelenése is, de szóval ilyen nincs. Ahányat eddig ismertem, az mind úgy volt bisex, hogy 100 esetből 99 fiú volt neki, aztán olykor bevállalt 1 lányt, leginkább a látszat kedvéért. Vagy m,ég ennyit se.
Na most te nyilván meleg vagy, mint a ház, de ezek szerint az úgynevezett homoflexibilis típus vagy, akit tud lány is érdekelni.
Én adnék neked, igen, bár amolyan életem párjának nem választanálak, pont azért, mert ismerem ezt a típust, és úgysem bírja ki, hogy fiúk után koslasson, max átmenetileg. Itt az a kérdés, hogy a lány van-e ennyire nyitott, és elfogadja-e azt, hogy te mellette fiúzol is, vagy sem. Ennyi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!