Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a PUA-nak, ha a csajok úgyis a külső alapján döntik el, hogy melyik fiúnak adnak esélyt az ismerkedésre és melyiket koptatják le egyből?
azt hittem, én vagyok ilyen öreg...én sem értem..Talán:
P=puhap*cs
U=unalmas
A=alkesz
Azt hiszem hogy valamilyen csajozási tábor! :D
De nem vagyok benne biztos
ez a pua annál a csajnál válik be, akihez egy évben 1 vagy 2 pasi megy oda és azt is a haverjai lökdösik, meg előtte már megkérdezik ötször hogy teccesz a havernak, odajöhet-e
vagyis ---> nyomi, csúnya csajoknál könnyen bejön, akik már bármilyen átlagos pasi gondolatára remegnek.
a szépségkirálynők minden nap lekoptatnak 10-20 ilyen tökösgyereket akik bátrak, meg azonnal a lényegre térnek.
mert ez nekik új meg megszokott. meg minek választanának kevésbé jó pasit, ha választhatnak a kb. 50 nála jobbnál.
szóval amit elfelejtenek írni: a pua a csúnya, de nem nagyigényű lányokhoz való kulcs.
mert még ők se szeretik a töketleneket (bár szerintem van olyan is amelyik igen!)
a PUA nagyon is hasznos, kb semmit nem értenék ma a nőkhöz ha nem lenne.
De egyet jegyezz meg, NEM TETSZHETSZ MINDENKINEK!
Én sem tetszem, vagy vmi más bajuk van velem, a csajoknak nagy igényeik vannak, de akinek tetszel annál bevállhat, olyan rusnya srácokat ismerek szép/átlagos bnőkkel, hogy befosok.
hajrá
F19 szűzike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!