Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi értelme a PUA-nak, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a PUA-nak, ha a csajok úgyis a külső alapján döntik el, hogy melyik fiúnak adnak esélyt az ismerkedésre és melyiket koptatják le egyből?

Figyelt kérdés
Én sok lánynál próbálkoztam, de hiába voltam bátor és tökös, elutasítottak rögtön, mivel a külsőm az nem valami nagy szám és magas sem vagyok, bár igyekeztem tőlem nem magasabb lányoknál kezdeményezni, de nekik sem voltam elég külsőre és hiába a pua, úgy látszik, semmit sem ér, ha nem vagy elég magas és nem vagy ritka jóképű, akkor a csajok élből elutasítanak és nem is kíváncsiak rád. Én ezt tapasztaltam Debrecenben PUA-ként.
2013. febr. 17. 16:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mi értelme ilyen kérdéseket feltenni, ha körülnéznél látnád, hogy több ezer ember sajnáltatja itt magát?
2013. febr. 17. 19:10
 12/18 anonim ***** válasza:
de akk miért nem gyurod ki magad meg veszel fel rendes ruhákat? Vagy ugy már probáltad? Gondolom nem, mert akk tudnád, hogy a dolgok nem két mp után szoktak elkezdeni müködni. Mert te most azt várod, hogy a puával majd egyböl hasitani fogsz.
2013. febr. 18. 00:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Már bocs, de a PUA az egy életforma, ami arról szól, hogy folyamatosan fejleszd önmagad, hogy jobban érezd magad. Nem elsősorban a csajok miatt, hanem, hogy elérd a céljaidat és jól érezd magad a bőrödben.

Akár egyfajta terápia is lehet gyógyszer nélkül.

A PUA nem arról szól, hogy ilyen magukat "párkapcsolati szakértőnek" nevezett szélhámosok által ledarált sablonos baromságot bemagolj, és azt próbáld meg kínosan felmondani a csajnak.

úgyhogy kishaver te ne nevezd magad PUÁnak, mert nem vagy az.

2013. febr. 18. 14:17
 14/18 anonim válasza:
Először is te nem vagy PUA, ne nevezd magad annak, mert akkor nem érted a szó jelentését.Másodszor jól gondolja a kolléga a csajok csakis a kinézetre meg a pénzre mennek, más nem számít, szóval ha nem úgy nézel ki mint Brad Pitt és nincs annyi pénzed mint Bill Gates-nek, akkor esélyed sincs barátnőt szerezni...ezt a pua-t meg felejtsd el, hülyeség csak anyagilag akarnak lehúzni....
2013. júl. 12. 01:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ha nem vagy gazdag és jóképű nem lehet barátnőd? Fú, akkor én valami szuperhős lehetek :D
2013. júl. 12. 02:24
 16/18 anonim válasza:
@15: így van, te egy szuperhős vagy, még talán arra is buknak a csajok...
2013. júl. 12. 11:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet feltűnő a lányoknak, hogy batmobillal járok.
2013. júl. 14. 23:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Fäszság hogy külsőre mennek a nők. Persze az is számít de leginkább az a fontos, hogy jól kell húzni az agyukat. Kicsit másképp működik a női erotika mint a pasiké. Van egy haverom, úgy néz ki mint egy csöves :) de ő tudja felszedi a legtöbb csajt mert marhára ért hozzá hogy kell húzni az agyukat.
2014. nov. 2. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!