Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arc78 kérdése:
Feromon? Szerintete működik?
Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 16:59
2/13 anonim válasza:
Miért ne müködne,az a hormon vadít meg szex közben...Más kérdés, hogy az ilyen parfümök vajh működnek e...
3/13 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én vedtem 1 ilyen parfümöt !Elhívtam egy csajt sétálni ,hogy kipróbáljam a hatását...(bejött a csaj)
És hát szerelmes lett belém...Csókolgatott percekig...az esőbeeen Ahhh életem legszebb és legjobb döntése volt hogy megvettem a parfümöt!!
HA nemis ez volt a kulcs a kapcsolathoz de 10 %-ban tuti segít;)...Hajrá!
4/13 anonim válasza:
Nem. Én vettem és szart se ért.
5/13 anonim válasza:
Nálam használt! Bár lehet hogy csak azért mert önbizalmat ad :)
6/13 anonim válasza:
és hol lehet venni ilyet? és milyen árban van?? és a csajok tudják az illatról hogy ez feromon parfüm és hogy csak amiatt gerjednek rám??
7/13 anonim válasza:
Egyszerűen csak önbizalmat ad, nem csodaszer :)
8/13 anonim válasza:
Ez az egész reklámfogás...
Az emberek nemképesek a feromont észlelni, így nincs semmi hatáas...
Csak a magzatok érzékelik a feromont részben...
Szóval, ha nem vagy magzat és nem magzatot akarsz behálózni akkor semmi hatása sincs...
Egyszerű reklámfogás...
ezt egy elöző kérdéshez irtam még régen....
9/13 anonim válasza:
Igen is van feromon és lehet is érzékelni. Az emberi testnek is van illata, teljesen mindegy hogy hívjuk illat v feromon. De pl. ezt mindenki érezheti: pl. ha meszagolod a sapkád belső részét, akkor érezheted a saját illatod, vagy ha nem mindennap mosol hajat és már eltelik egy kis idő mikor már nem a sampont érzed, ha megdörzsölöd a hajas fejbőröd, érezheted ezt az illatot. Tudományos kísérletek is bizonyították, h anélkül h tudnánk meg tudjuk különböztetni 3 mintából h a saját illatunk van-e rajta, v. nőé, v. férfié. Aki nem hiszi, nézzen utána.
10/13 anonim válasza:
Ugye tudjátok mire jó ez ? Van egy ilyen áll gyogyszer aminek most nem jut eszembe neve vmi P betüs.. A lényeg hogy beadod neki asziszed simán fog menni őnbizalmad lesz a csaj észleliés ezért van a hatása. Az őnbizalad a csajon is meglátszik.A gyógyszer aminek nemtom a nevét semmit nem tud de elhiteted magaddal hogy job lesz tőle ezért gyogyulásnak indulsz... Á megvan placebó ;b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!