Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Feromon parfüm mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feromon parfüm mennyire hatásos, ha el akarom csavarni egy pasi fejét?

Figyelt kérdés
Használt már valaki ilyet?
2010. nov. 7. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
az összes parfüm feromon alapú...
2010. nov. 7. 17:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát, barátnőmnek van, ő azt mondja hatásos, én még nem próbáltam, de akkor kipróbálom :D
2010. nov. 7. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
hogy lenne mindegyik feromon alapú? :D ekkora hülyeséget
2010. nov. 7. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:
ha a vénuszdombodon szagolja meg akkor 100% siker! :)
2010. nov. 7. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az egész feromonosdi egy nagy átvágás. Csak rovaroknál működik. Embereknél csak placebó, max az önbizalmadat növeli, ezért van látszólagos hatása.
2010. nov. 7. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha ezek használnának sem kellenének ilyenek nőknek. A mi fejünket nem nehéz elcsavarni:)
2010. nov. 7. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
egyszer olvastam erről a tudományos igényű cikket, de már nem emlékszem minden részletre, abban volt, hogy az emberek orra annyira alulfejlett, hogy nem is képes érzékelni az ilyen nemi hormonokat. (valami olyan volt, hogy az orrban kéne hogy legyen egy nemtommi, ami felfogja ezeket.) úgyhogy garantált nulla hatás, ez tényleg csak önbizalomserkentő, ahogy már írták előttem:)
2010. nov. 24. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!