Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feromon-f parfüm tényleg hatásos?
Szio!
Tényleg hatásos.. Nekem egy bnőm ,mesélete aki ilyet használ. Olyan anagok vannak benne amik igencsak ingerlik a férfi ember receptorait. Neki amióta ilyet használ tuti sikere van a pasik terén.
Szia!
Én ilyet használok. És csak ajánlani tudom.
Szerintem csalás.
Amúgy meg nem kell ahhoz feromon. Akármilyen jó illatú parfüm képes azt az érzetet kelteni, hogy rá akarjam vetni magam a lányra.
Hol lehet ilyet kapni? Csak neten lehet rendelni?
Ezeknek a szereknek a többsége csalás - vagy olyan kevés feromon van benne, ami már nem hatásos. Az sem jó ötlet, hogy valami idegen feromonnal olyan fickót vonzzál oda, aki a te SAJÁT illatodat nem is kedveli.
A saját feromonjaid viszont mindig ott vannak! Csak tisztának kell lenned - és izgulni. Tuti biztos hatás!
Többféle feromont is termelsz: az egyiktől a fiúk magabiztosabbak lesznek, és oda mernek menni hozzád. Aki eleve magabiztos, annak ez felesleges...
A másiktól pedig kedvük támad rögtön szeretkezni (el is kábulhat kicsit tőle, olyan erős lehet) - de ez "odalent" képződik, és a sok ruha alól lassabban, nehezebben jön ki. Bugyit, meg rá még valamit gondolom szoktál húzni... :-) - ez már inkább akkor lesz érdekes, ha kevesebb ruha van rajtad, viszont már jó alaposan megsimogatott :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!