Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molnardav kérdése:
A Feromon parfüm, és a feromon spray tényleg hatásos?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Sokat lehet olvasni, hogy a mai fiatalok befújják magukat feromon parfümmel, vagy feromon spray-t használnak. Ódákat zengnek róla, hogy az mennyire hatásos. Mások meg azt mondják, hogy semmit nem ér. Szerintetek mi igaz ebből? Hol lehet hatásos fromon spray-t venni?2011. júl. 25. 08:46
1/13 Smartguy86 válasza:
És hol zengik azokat az ódákat? Csak nem a promóciós oldalakon, ahol ilyet lehet venni? Meg a fizetett hirdetésekben, cikkekben? Ja de :D
Tudományosan megalapozatlan átverés az egész. Az ember civilizált, nem pedig ösztönállat. A feromonok, még ha érezni is őket a sok mosakodás ellenére... akkor sem befolyásoló tényezők manapság.
Csak ezért senki nem fog odalenni érted!
2/13 anonim válasza:
Vonzza a legyeket, ne akarj ilyet.
4/13 anonim válasza:
ha így akarsz valakit elcsábítani akkor az már régen rossz
5/13 anonim válasza:
Hatásos. A pénztárcádra nézve biztos.
6/13 anonim válasza:
szerintem csak placebo hatas
pl a pasi befuja magat ilyen cuccal, es gondolja h attol majd eszreveszik a nok es MEGNO AZ ONBIZALMA! es az ami eszrevevodik, nem pedig a spray
7/13 anonim válasza:
én láttam tv műsort ahol bebizonyították h egyáltalán nem hatásos :) két ikerlány közül az egyiket befújták mégis a másikat találták vonzóbbnak, mert az a lány nyitottabb természettel rendelkezett. szerintem ne pazarold rá a pénzed :) remélem segítettem
9/13 anonim válasza:
Nekem a fiú feromonja kell nem egy parfüm...:D
10/13 anonim válasza:
Hát, ha ilyenekkel akarnál csajozni, az már nem csak hogy régen rossz, hanem gáz is. Egyszerű parasztvakítás az egész... Most komolyan, azért szeretne valaki, mert ilyen baromságot locsolsz magadra? Úristen. xD Ennél nagyobb marhaságot se nagyon hallani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!