Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molnardav kérdése:
A Feromon parfüm, és a feromon spray tényleg hatásos?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Sokat lehet olvasni, hogy a mai fiatalok befújják magukat feromon parfümmel, vagy feromon spray-t használnak. Ódákat zengnek róla, hogy az mennyire hatásos. Mások meg azt mondják, hogy semmit nem ér. Szerintetek mi igaz ebből? Hol lehet hatásos fromon spray-t venni?2011. júl. 25. 08:46
11/13 anonim válasza:
nekem van.. nem volt drága.. hogy hatásos- e azt nem tudom :D annyian nem ragadnak rám, hogy ennek tudjam be :D
12/13 K...László válasza:
Én is gondoltam már arra, hogy használni fogok ilyet. Sok az átverés manapság, meg sok a rossz előítélet is. Miért pont ez a termék lenne hatásos? 8-10 ezerért árulnak ilyen szpréket. Az, hogy vonzónak találjanak a nők, nagyjából olyan fontos, mint maga az életem. Ha tényleg lenne működő csodaszer, azért százezreket, de milliókat is kérhetnének, mert az élet értékét nem lehet pénzben kifejezni. Szívesen dolgoznék ingyen egy évet, hogy egy kis vonzerőt vehessek magamnak. Aztán csak megszólítom a kiszemelt hölgyet, és a többi jön magától. Szerintem sokan lennének még így ezzel. Kipróbálok egy ilyen szert, és visszaírok ide. Pont a nevetségesen kis ára miatt nem fűzök hozzá sok reményt. (Műszaki megszállott egyedül élő 35F)
13/13 anonim válasza:
K László, így 5 év után valami tapasztalat? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!