Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki használt már feromon parfümöt? Ha igen, mi a tapasztalatotok?
Én még nem használtam, de én úgy tudom, h. nem túl jók. Nem vagyok valami nagy szakértő, de én úgy tudom, h. minden embernek egyedi feromon illata van. Általában olyan ellentétes nemű emberhez vonzódunk, aki a lehető legtávolabbi immunkategóriába esik, így biztosítva az utód számára a lehető legjobb életfeltételeket. Éppen ezért minden embernek megvan a megfelelő párja. Ha te hamis feromont fújsz magadra, azzal "egy másik ember" feromonja kerül rád. Persze attól erősebb lesz az illatod és vonzóbb is lehetsz mások számára, de szerintem nem érdemes ezzel partnert keresni.
Én így tudom, de ahogy írtam nem vagyok szakértő.
Az eladásra szánt (sexshopokban) feromonok többsége még csak nem is emberi feromonokat tartalmaz xD
Am az emberi feromonokat az izzadtságból nyerik ki, szintetikus feromonok is léteznek bár a hatékonyságukról nemtudok semmit...
Sztem is jobban jársz egy sima parfümmel, olcsóbb mint a feromonos és legalább nem egy kutya izzadtságát fújod magadra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!