Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ha észre veszitek, hogy egy férfi csak hiteget titeket, ebbe bele untok, szóltok neki, hogy ennyi volt, felejtsen el titeket, és ő erre annyit válaszolna, hogy B. azd meg!? Mit szólnátok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 30. 15:48
1/6 A kérdező kommentje:
ja, és mindezek után kér még egy esélyt. de sose keres titeket, nem megy el a randikra, nem válaszolt sose az sms-ekre, sose hívott fel titeket.
2014. ápr. 30. 15:50
2/6 anonim válasza:
Semmit mert vagyok olyan hülye meg naiv hogy nem veszem észre. De ha ez történne valami csoda folytán semmit nem szólnék. Kimondtam és kész. Nem kell tovább beszélni.
3/6 anonim válasza:
Már megint ez a kérdés? Egy nap leforgása alatt negyedjére bukkanok rá...
Küld már el a p*csába, mit kell ennyit tökölni rajta? Tiltsd le, azt szevasz...
4/6 A kérdező kommentje:
először tettem fel te idegbeteg.
2014. ápr. 30. 15:52
5/6 anonim válasza:
Én jót mosolyognék. :D De először rosszul esne de azután belátnám, hogy jobbat érdemlek olyannál aki nem tisztel annyira hogy rendesen beszéljen velem és válaszoljon.
6/6 anonim válasza:
Legfeljebb megköszönném, hogy igazolt, de mindenképpen kinevetném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!