Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi fizet mindent, akkor a nő egy pénzhajhász r*banc, de ha a nő is akar fizetni, akkor az meg már megalázó? Hogy van ez?
Eddig azt hittem, hogy szemét dolog az, ha a nő elvárja, hogy a randikon mindent a férfi fizessen, mert az ilyen nőket mindig megbélyegzik azzal, hogy pénzéhesek.
2 randim volt eddig egy sráccal, mindkettőn ő fizetett mindent, de felajánlottam neki, hogy ne ő fizesse már az én italomat is meg az én sütimet, meg ilyesmi, erre meg azt mondta, hogy "ne alázzam már meg".
Pedig mindkét alkalommal elköltött majdnem egy tízezrest, és már nagyon kellemetlenül éreztem magam, ezért mondtam, hogy én is szeretnék fizetni valamit. De nem akartam megalázni, most akkor ez hogy van?
Jóvanna, nagy faxságot mondott a srác.
Rádmosolyogtam volna és azt válaszolom, hogy esetleg legközelebb.
Mondjuk nem teljesen értem, minek mentek qrvadrága helyre 1-2. randira?
Mondd neki, hogy azzal hogy meg próbál kilóra megvenni nem jut közelebb az ágyhoz. Mindjárt változna a véleménye.
Esetleg finomabban: Azért szeretnéd fizetni a részedet mert úgy éreznéd hogy elvár a meghívásért valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!