Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van szinte az összes nő adatlapkán az társkereső oldalakon, hogy kritérium egy férfi felé ha csak rá akar nézni, hogy belvárosban lakjon, saját lakása legyen, diplomás legyen, autó is kell, étterembe járjon rendszeresen, minden nap sportoljon?
A társkereső egy más világ, olyan torz énképet állít be az embereknek önmagukról, hogy rettenet. Főleg a nők, akiket bombázzák a férfiak, nézzen az ki bárhogyan is, téves képet kapnak magukról, és ezért lesznek ezek a kitételek.
Aztán majd a való életben koppannak nem kicsit, mert elég hamar lapátra kerülnek...
4-es látja nagyon jól.
A férfiak minden nőre ráírnak, lehazudják a csillagokat az égről, azt várják, h majd a nagy számok törvénye alapján akad.
A nők meg persze elhiszik, h ők a nagy dívák és a végére még a legutolsó szutyok is kritériumnak olyan paramétereket ad meg, h csak nézek:D
A való életben meg örülne egy fele olyan pasinak is.
Na ezek vannak még évek múlva is fent ezeken a szarokon.
Én nekem csak annyi az elvárásom h korombeli legyen (én vok 24, tehát a pasi legyen 24-28 között), legyen munkája (nekem is van melóm, nem a pénzre megyek, de ha van nekem is akkor a páromnak is), lakjon tőlem nem messzi (mondjuk max 15-20 km., mert nem hiszek a távkapcsolatokban, volt már 1 ilyen kapcsolatom, de soha többé távkapcsolatot), legyen érettségije vagy szakmája !!!! Elég az, nekem is az van!
Ne legyen gyereke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!