Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresem a stílusom, segitenétek?
Rég óta próbálom megtalálni hogy mi illik hozzám,de nem sikerül. Segítsetek melyik a leg megnyerőbb hozzám.
18 éves srác
183cm magas
71-2kg
izmos(szálkás,kicsit vékony)
fekete haj
barna szem
taylor lautner-hez hasonlít az arcom(csajok szerint)
szeretek focizni,kosarazni,úszni...mindent,horgászni...1 éve heti 3-4x kondizok...néha gépen programozok..
ültözködésem alapból stílusos,de nincs egy igazi irányvonala...pl. ma sportos voltam, tegnap szépfiús...
mi illik hozzám ?
1.szépfiú
fiatalon 1-2 évig nagyon erre hajaztam ès valamiért a csajok is szerették. A jó benne h nem vagyok ronda,a rossz h nem vagyok elég magas hozzá.
2. sportos
laza ruhák,kevesebb csajozás,inkápp párkapcsolat,néha bunyó...nyugis élet :)
3.nemtom eddig csak ez a két stílust találtam meg magamban :)
esetleg mondhattok mást :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mi van? Ezt komolyan meg kell mondani valakinek?:O
Nem hiszem el... ezt TE fogod tudni mi a TE stílusod. Nem mi... Ha azt mondjuk legyél punk az leszel? Hülyeség. Add önmagad. Vegyél olyan ruhákat ami tetszik ( nem divat alapján ) és add önmagad. Ennyire egyszerű... Nem kell túlbonyolítani.
Egy Audinál semmi sem öltöztet jobban, hidd el.
Vagány napszemüveg, bömbölő zene a cabrioból és nedves tangák áztatta utcákat hagysz magad után.
4. homi
Kis szűk naci DG övvel, hozzá rózsaszín ing és mindkét fülben arany fityegő.
Hogy ne fázzon a torkod, egy szivárványos mintázatú szatén sálad van és aranykeretes napszemcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!