Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eleg komplex a problema segitenetek?
Tehat van egy lany aki tetszik. Sajnos nem ismerem o sem engem en egyszer lattam eddig de neten megtalaltam. Van egy kozos ismerosunk aki neki a legjobb baratnoje. A baj az hogy nem tudom vagyis inkabb ugy mondanam nem merem a kozos ismeros segitseget kerni. Maga a lany aki tetszik nagyon szimpatikus nem kirivo. Neten szeretnek rairni de nem tudom hogyan. A masik baj az hogy lehet rairok a csakra de szinte biztosra veszem hogy egy ismeretlennel nem fog csak ugy elmenni randizni par beszelgetes utan... Szerintetek?
19/F koszi a segitseget!
Komplex k1(8), k2, k3(1, 1);
k1.re = 4;
k1 = k2 = k3;
k2 = 3 * k3;
próbáld meg, bár én inkább a barátnőjén keresztül próbálnék a közelébe férkőzni (bár én nem is vagyok a netes csevegések híve)
24/F
nem az életed múlik rajta, csak egy csaj!
nyugodj meg, lazulj el és vesd be magad
Es ti hogy vonnatok bele a baratnot ha ti lennetek a helyemben?
Annyira nem vagyunk joban tehat en nemtudom...
ha legközelebb beszélgetsz a barátnőjével, akkor kérdezgess a lányról aki tetszik, hogy van-e barátja, stb.
ha nincs, akkor mondd meg neki, hogy neked eléggé bejön, össze tudna-e hozni egy randit
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!