Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó lenne, ha minél több férfi válaszolna: ti melyiknek örülnétek? (KÉPEK) Minél több véleményre volna szükségem? Lányok válaszai is jöhetnek persze
Most leszünk 1 éve együtt a párommal, és medált szeretnék neki adni mindenféleképpen. Viszont nem tudok választani. Kedves férfiak, ti melyiket hordanátok szívesebben? Mi illik jobban egy ilyen alkalomhoz?
A páromról azt kell tudni, hogy 21 éves (akárcsak én), nagyon nyílt szívű és érzelmeit kimutatni képes, kedves jellem.
A jelöltjeim:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
Az első kivételével mindegyiknek a hátuljára gravíroztatnák valamit. Dátumot, pár szót, szóval valami ideillőt és személyeset.
Előre is nagyon köszönöm a választ mindenkinek! :)
Nekem a 3. a legszimpatikusabb.
Sok sikert az ajándékozáshoz!
19|F
Igen, észre vettem, de mindkét felét nőiesnek tartom :)
első voltam
1: túl nőies
2-5: túlzottan hivalkodó, valami kigyúrt izomagyú pasin tudom csak elképzelni, ízléstelen
3. egyszerű, de nem tudom mit jelképezhet
4. szerintem a legférfiasabb és nem is néz ki nevetségesen, csak azt kell eldöntened, hogy mennyire illik a te párod jelleméhez
(én egyiket sem választanám)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!