Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leszünk titokzatosak? Mindenhol azt lehet olvasni hogy titokzatosnak kell lennünk meg érdekesnek meg ilyenek.
pl. nem mondod el rögtön az egész életedet.
Nem untatod a divattal, rucikkal, sminkkel.
Idétlenségeket barátnőiddel, kivéve, amik tényleg humorosak.
Ne játszd el a démont, mert kilóg a lóláb, és rosszul is elsülhet.
Egyáltalán érdemes magadat adnod, hogy a megfelelő partnert vonzzad be.
Nem érdemes másnak látszani, mint ami, aki vagy.
olvasd el a titkos szabályok című könyvet!
a lényeg,hogy ne kezdeményezz,legyél kiismerhetetlen.
ha hív a pasi ne vedd fel rögtön,hagyd,had csörögjön a telefon,mindig te rakd le először,te fejezd be először a randit,3 nappal minimum hívjon randi előtt a pasi ha találkozni akar,ha nem hív,mondd hogy már van programod. legyél elfoglalt, nem kell az orrára kötni hogy mit csinálsz,minden apró részletét elmondani a napodnak
remélem tudtam segíteni és nem hagytam ki semmit (:
Igen, és ha betartod, amit a 14:38as mond, akkor minden spontanitás kiveszlik a kapcsolatból, és a fiú is előbb-utóbb megunja, hogy csak ő ad bele.
Inkább ne játszd a jégkirálynőt, hidd el, a fiúk döntő többsége azt nem szereti! Inkább az életvidám, mosolygós, természetes lányokat szeretjük :)
14:41-esnek abszolút igaza van, ha akar valamit tőled a pasi, annak fog örülni ha Te is rögtön felveszed a telefont és őszintén örülsz neki,nem pedig annak h lesz*arod a fejét.
Azt fogja gondolni, h na ezek szerint nem is jövök be neki annyira...
Aztán lelép azzal aki felveszi neki rögtön.
hát attól függ...ki kell fogni azt a pasit, aki erre bukik vagy ha barátkozni akarsz akkor akár lányt is.
Én. pl. a mostani barátomat úgy szereztem meg,hogy rideg voltam vele és gonoszkodtam(inkább az a "hmm jó a képed, amúgy kár hogy csak azon nézel ki jól.."), de közben fenntartottam az érdeklődését, néha célozgattam neki, burkoltan, ettől teljesen megőrült...aztán persze ráéreztem, hogy mik érdeklik (közösségi oldalos regekből sokminden kiderül!!) és elhitettem vele, hogy én is odavagyok azokért (ami többnyire igaz) nálam az ilyenek beválnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!