Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ilyen használt autót veszek 1,2 millió ftért, és ilyennel megyek a lány elé (szép nagyon 25 évesen, de csak mérsékelten pénzéhes szerencsére), akkor szénné fogja magát röhögni?
2014. ápr. 19. 11:12
31/38 anonim válasza:
29es, és ebböl a cikkből hol derül ki h a te apád vette?
32/38 anonim válasza:
Mert én tudom,hogy az én apám vette.:)) A cikkben nyilvánvaló nem említik a tulajt. De tudom azt,hogy volt egy sárga Lambonk és erről még cikk is lett írva,hogy az első magyarországi kereskedésből lett eladva.
33/38 anonim válasza:
És mivan ha azt mondom, hogy az én apám vette a lambót? annyira hihető mint a te meséd,nem is tudom ezt egyáltalán miért irtad be ide.
34/38 anonim válasza:
Nyilván mindenki azt hisz,amit akar. Én tudom,hogy nekünk volt egy ilyen kocsink és írtak is róla. És így abban is biztos vagyok,hogy nem a tiétek lehetett.:) Ettől jobban nem tudom bizonyítani,csak leírtam a véleményemet.
35/38 anonim válasza:
Egyébként az emberek meg azért is hiszik mesének,mint te is,mert egyszerűen nem tudják elhinni,hogy Magyarországon egy embernek lehet Lamboja. Vagy ha el is hiszik,akkor egyszerűen irigységből csak azért sem fogadják el.
36/38 anonim válasza:
21 vagyok és pont lesz*om, hogy milyen autója van a pasinak, vagy van-e egyáltalán. Egyszer egy barátomnak meséltem egy pasiról, aki nagyon tetszett. Szóba került, hogy van egy kocsija. A barátom kérdezte, milyen. Bizonytalanul válaszoltam, hogy asszem zöld... Szóval kb ennyire érdekel a kocsi márkája. Nőj már fel! Aki az autódba szeret bele, az nem érdemel téged.
37/38 anonim válasza:
27 éves lány vagyok.a páromnak nincs autója,15 kmre élünk egymástól,jó időben bringával oldjuk meg,télen meg marad a buszozás,de legalább addig is együtt vagyunk.nyaralni is bringával mentünk,sátorozás stb....nekem nem számítana h mivel jönnél értem.
38/38 anonim válasza:
nekem BMW x5-ös autóm volt, de haverom Swift-jével mentem először a lányhoz. Egyetemen ismertem meg, ott nem látta hogy milyen autóm van én meg nem azzal kezdtem nála hogy fater egy jól menő vállalkozó, tele van pénzzel és nekem is tolja rendesen ezért menjünk ide-oda és szórjuk a pénzt. Szóval az első alkalommal mikor meghivott magukhoz a Suzuki Swift-el mentem el, dudáltam, kijött és bementünk, nem húzta a száját hogy csak egy Suzukim van. Másik héten ő jött nálunk, akkor tudta meg hogy anyagilag hol is vagyok, de nem érdekelte, ez 9 éve volt, 5 év után vettem feleségül és van egy kislányunk is már. Soha nem vágtam fel arra hogy apám gazdag és én is az vagyok, nem, én nem voltam az csakis apám és most sem vagyok az, nagyon jól élünk de de nem vagyunk gazdagok és tökéletesen megfelel, nem vágyok milliárdokkal teli bankszámlára, nekünk jó igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!