Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy ilyen használt autót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ilyen használt autót veszek 1,2 millió ftért, és ilyennel megyek a lány elé (szép nagyon 25 évesen, de csak mérsékelten pénzéhes szerencsére), akkor szénné fogja magát röhögni?

Figyelt kérdés

[link]

Én 28 F.

2014. ápr. 19. 11:12
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

Szerintem kocsi nélkül nem nagyon van nő, vagy egy idő után elhagy emiatt. Tapasztaltam. Pl sünim (úgy hívott az egyik), mikor veszel már autót? De ne Suzukit, valami jobbat. :D

Persze ő egy petákot sem adott bele.

2014. ápr. 19. 13:32
 22/38 anonim ***** válasza:
Akkor az ilyen nőt meg ott kell hagyni,ennyi. Legyél már tökösebb férfi,ne használjon papucsnak.
2014. ápr. 19. 13:37
 23/38 A kérdező kommentje:
Eddig 3 barátnőm volt, mind ilyen volt. Finoman tették, de tudtomra adták, hogy igenis kell az autó. Ez lenne a 4. párom, ha összejön a dolog, mert sokat beszélgettünk már webcamon és nagyon odavan értem. De ő is kezdi ezt az autós dolgot, hogy jó lenne ha azzal mennék randira.
2014. ápr. 19. 13:43
 24/38 anonim ***** válasza:

A 2 vagyok ezeket amiket linkeltél ez már valami ilyenekről beszéltem ezek férfi autók kivéve az utsót meg persze amelyiket a kérdésednél linkelted szerintem az 1 és a 3 -as a legjobb de nézhetsz régebbi bmw ket az is jo asszem az is ilyen árba van használtan talán olcsóbb is ha meg értesz hozzá akkor jöhet a tuning ismerösöm is ilyet vett.

[link]

[link]

2014. ápr. 19. 14:23
 25/38 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzből én inkább egy passat 1,9 tdi-t vennék, az "nagy,férfias" autó legalábbis ehhez képest.
2014. ápr. 20. 12:33
 26/38 A kérdező kommentje:
176 centis vagyok és 75 kiló. Nem egy óriási nagy férfias ember. Az már olyan felfuvalkodó autó. Akkor inkább 4 es Golf.
2014. ápr. 20. 12:50
 27/38 anonim ***** válasza:
Mérsékelten vagyok pénzéhes. Infinityiel járok.... szerintem nem nevetnélek ki, inkább otthon adnám ki magamból.
2014. ápr. 20. 18:56
 28/38 anonim ***** válasza:
persze biztos olyan autód van, aminek még a nevét se tudod leírni, ha mégis ilyen kocsid van, biztos magadnak vetted, nem valami kan neked, de a mondandóm első fele biztosabb
2014. ápr. 20. 19:16
 29/38 anonim ***** válasza:

Nekem édesapám anno megrendelte Magyarország első Lamborghini Murcielagoját. Lehet is olvasni róla. Sárga színű. Mégsem írok ki ilyen értelmetlen kérdéseket,meg hogy ki milyen pénzéhes.

[link]

Itt a cikk,ha valakit érdekelne vagy nem hinné el.

2014. ápr. 20. 19:25
 30/38 anonim ***** válasza:

Miért probléma, ha a szerelmemtől ajándékba kapok egy autót?

Sokan ezt kitartásnak vélik, szimplán mindenki a maga szintjén költekezik.

2014. ápr. 20. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!