Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ilyen használt autót veszek 1,2 millió ftért, és ilyennel megyek a lány elé (szép nagyon 25 évesen, de csak mérsékelten pénzéhes szerencsére), akkor szénné fogja magát röhögni?
Szerintem kocsi nélkül nem nagyon van nő, vagy egy idő után elhagy emiatt. Tapasztaltam. Pl sünim (úgy hívott az egyik), mikor veszel már autót? De ne Suzukit, valami jobbat. :D
Persze ő egy petákot sem adott bele.
A 2 vagyok ezeket amiket linkeltél ez már valami ilyenekről beszéltem ezek férfi autók kivéve az utsót meg persze amelyiket a kérdésednél linkelted szerintem az 1 és a 3 -as a legjobb de nézhetsz régebbi bmw ket az is jo asszem az is ilyen árba van használtan talán olcsóbb is ha meg értesz hozzá akkor jöhet a tuning ismerösöm is ilyet vett.
Nekem édesapám anno megrendelte Magyarország első Lamborghini Murcielagoját. Lehet is olvasni róla. Sárga színű. Mégsem írok ki ilyen értelmetlen kérdéseket,meg hogy ki milyen pénzéhes.
Itt a cikk,ha valakit érdekelne vagy nem hinné el.
Miért probléma, ha a szerelmemtől ajándékba kapok egy autót?
Sokan ezt kitartásnak vélik, szimplán mindenki a maga szintjén költekezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!