Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ilyen használt autót veszek 1,2 millió ftért, és
ilyennel megyek a lány elé (szép nagyon 25 évesen, de
csak mérsékelten pénzéhes szerencsére), akkor szénné
fogja magát röhögni?
Szerintem inkább tedd fel úgy a kérdést, hogy "Lányok, tetszik nektek ez a kocsi?"
2014. ápr. 19. 11:50
12/38 anonim válasza:
Igaz, hogy én csak 21 vagyok, és még a mérsékelt szint alatti pénzéhség is elég erős kifejezés rám, de szerintem ez egy teljesen korrekt autó. Nem értem, miért kéne ezen nevetni, vagy szégyellni, vagy bármi. Mikor a gimiben volt egy olyan barátom, akinek egy huszonpár éves kétajtós opelje volt, akkor is nagyon boldogan ültem be mellé, még úgy is, hogy párszor segítenem kellett betolni a járgányt :D ha normális a csaj, akkor szerintem ezen igazán nem akadna fel. Én legalábbis csak tudomásul veszem, hogy van autója, működik, és kész, azt nem nézem, milyen. Kétlem, hogy egyedül lennék a dologgal ami azt illeti.
2014. ápr. 19. 11:55
13/38 anonim válasza:
Ezek a típusú kocsik igazából nőknek lett tervezve, tehát úgy hívják, hogy "női autók". Vagy max öregek járnak még ilyennel. 1,2 milláért tényleg kapsz egy normálisabb, úgymond "férfiasabb" kinézetű kocsit. De te tudod, ha neked ez tetszik, akkor vedd meg, ne érdekeljen más véleménye.
Egyébként meg hozzáfűznék egy megjegyzést: aki az írta, hogy "mindegy, milyen kocsija van, ha trabanttal jön elém az sem érdekel" meg szoktak itt a lányok dobálózni ezekkel a szavakkal, hogy "ha ladája van az sem baj". Hát én spec tuti nem ülnék be egy trabantba, sem egy ladába, senkivel sem, legyen bárkiről szó, nem feltétlen egy fiúról. És szerintem ezzel nagyon sok lány így van, hiába mondják hogy nem, akkor hazudnak. Pedig amúgy abszolút nem vagyok anyagias, utálom, ha elakarnak tartani, és ha szórják rám a pénzt. Én eleve gyalog járok mindenhová, szóval inkább ne legyen a srácnak autója, és inkább gyalogolok vele, minthogy egy ősrégi kocsiba beszálljak.
2014. ápr. 19. 12:33
14/38 A kérdező kommentje:
Szerintem is egy ladába, trabantba megalázó beülni egy nőnek, mert azt elég sokan megnézik, lenézik, hiszen nem éppen mai autók és már kevés közlekedik nálunk belőlük. Szerintem majd minden lányban van egy tartás, hogy mégpedig ebbe az autóba nem ülök be, mert igenis ciki, ha bevallja, ha nem. Amit én linkeltem, amit vennék, az szerintem a nők 70%-ának (átlag magyar 20 on éves lányoknak) nem ciki, simán elfogadható. De amúgy még nem vettem meg, jövő héten venném. De gondolkozok ugyanilyen 1 millió körüli árban Skoda Octavián, 4-es Vw Golfon, VW Borán, G Astrán. Amúgy meg tuti van olyan veterán autó, amibe azért a legtöbb lány bizony beülne, mert az nem ciki, hanem igenis figyelemfelkeltő. Pl. mindjárt linkelek ilyeneket.
Esetleg olyan oldalról is közelitsd meg a dolgot, hogy városi autónak használnád, inkább rövidebb távokra, vagy gyakran használnál autópályát és tervezed hogy gyakran külföldre jársz vele. Ha városi autónak megfelel egy 1.3-as, de autópályára különösen németo-ba érdemes venni 1.8-tól nagyobbat. De ha csak is-is, akkor 1.6-ost vegyél.
2014. ápr. 19. 13:11
17/38 anonim válasza:
Ezek a kocsik nagyon sokat fogyasztanak, ha nem vagy gazdag, akinek nem számit hogy 100 Km-en mennyit fogyaszt az autója, akkor nehogy ilyet válassz...még egy átlagos autót is nagyon nehéz fenntartani egy átlagos jövedelemmel, ilyesmi kocsiknak a szervize, esetleges javitása is kész vagyon..Te szeresd azt az autót, mert neked kell vezetned. Én imádom vezetni a toyotákat és a hondákat, mindenkinek van kedvence.
2014. ápr. 19. 13:16
18/38 anonim válasza:
Nem vagytok normálisak. Most komolyan arról megy a téma,hogy 1.2 millió forintért,ha veszel egy Mercit,akkor ki fog-e röhögni a barátnőd? Másnak van vagy 300.000 Ft-ja,vagy annyi se és vesz egy Suzukit,oszt ha kiröhögi a nője,akkor meg elküldi a nőt a fenébe. Inkább azt a kérdést kellene feltenni,hogy eléggé szeret-e a barátnőd,hogy ha egy kocsi miatt képes kiröhögni vagy esetleg otthagyni. Másik meg az,hogy mérsékelten pénzéhes szerencsére. Ez milyen kijelentés? Az agyam eldobom,komolyan. Ráadásul ezt 28 éves létedre kérdezed?
2014. ápr. 19. 13:17
19/38 A kérdező kommentje:
Külföldre nem nagyon megyek, itthon használnám. Miskolcon (vagyis ott sem minden nap csak heti egyszer, mert az is 20 kmre van), nem a fővárosban. Max bírjon ki annyit, hogy évente egyszer a Velencei-tóra meg egyszer a Balcsira elmegy az ember nyaralni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!