Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek keressem még, vagy felesleges?
Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy van egy srác akivel kavarunk/kavartunk már egy ideje,nem voltunk együtt,de találkozgattunk,kézen fogva sétáltunk,megcsókolt a haverja elött..de mindig idegesített,hogy ő sosem keresett,mindig én írtam neki,én kerestem..igaz a találkozásokat mindig ő kezdeményezte.És nekem ebből elegem lett,meg suliban is b*szik a fejemre,de mikor találkozunk meg tök aranyos,meg mondja h szeret..és ő mondja,hogy soha nem ír senkinek sem,meg ő nem szokott keresni senkit sem,meg ha én akarok valamit akkor majd írok neki.Na itt nálam betelt a pohár,és közöltem vele,hogy én többet nem fogom keresni,ha tényleg fontos vagyok neki,akkor keres..de nagyon hiányzik és nem tudom mit tegyek..:(2014. ápr. 12. 20:09
2/5 anonim válasza:
Ne keresd,mert nem vagy fontos neki.Majd ha akar tőled valamit,akkor megtalál.Nem érdemes futni egy után sem!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából mi van,ha ő tényleg nem szokta keresni az embereket?
2014. ápr. 12. 20:16
4/5 anonim válasza:
Az van,hogy majd ha akar tőled valamit és hiányzol neki,akkor keresni fog.Ne mentegesd,mert csak szórakozik veled.Legyen benned tartás,meg büszkeség!
5/5 anonim válasza:
Egyébként meg az is lehet,hogy éppen bulizni készül a haverjaival,ott meg lesz pia és csajok.Ha nagyon kíváncsi lenne rád,akkor már felhívott volna.Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!