Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvolt az első randi a lánnyal, tegnap történt. Hogyan cselekedjek jól? Mikor keressem vagy írjak rá? És mit mondjak?
Az attól függ tetszett-e. :)
Amúgy ha őszinte is vagy akkor másnap biztosan keresed. A várj 1-2 napot blabla hatásos, de trükk, és nem őszinte magadhoz. Ha megfogott, akkor írjál neki. Azt mond, amit gondolsz.
Jó lenne vele még találkozni, de nem akarok papuccsá válni ezért kérdezem tőletek h mit írjak neki, legalább az első üzenetet. Ja és azért is van ez a kérdés mert tényleg tanácstalan vagyok és csajom sem volt soha 20 évesen és szűz is vagyok.
Szóval a világon mindenért ami szép és jó...segítsetek legalább az első épkézláb mondatom összerakni, amivel ráírjak.
"szép jó reggelt!Remélem jól aludtál :) Valamikor ha ráérsz,megihatnánk egy kv-t,esetleg elmehetnénk egy moziba délután,aztán még ha van kedved egy rövid sétához,nagyon örülnék.Ja.És nagyon jól éreztem magam tegnap veled :) Szép napot neked :)"
Valami ilyesmi :)
Megírtam még hogy mikor értem haza, de megsem nézte az üzenetet és nem válaszol
Úgytűnik nem csalódtam magamban ez az én formám..talán egyszer 20 év múlva lesz barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!