Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mikor fog felhívni? Keressem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fog felhívni? Keressem én vagy várjam meg míg ő keres?

Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy sráccal, akit kb. 2 hónapja ismertem meg. Először facen beszélgettünk, aztán eltűnt egy időre. Nem is kerestem. A napokban rám írt hogy szeretne találkozni, akár le is utazik hozzám munka után. Nekem nagyon bejön a srác, bár egyértelművé tettem a számára h ezt ne vegyük úgy, hogy randi. Elkérte még a számomat is. Tegnap találkoztunk egy sörözőben, velem szemben ült le, láttam rajta hogy tetszem neki, de nem próbálkozott csókkal, meg semmi. Egészen zárásig maradtunk, észre se vettük, hogy elment az idő. Közben elmesélte, hogy még amúgy nem vágyik mostanában kapcsolatra, olyanra legalábbis nem, ahol elszámolással tartoznak egymás iránt a felek. Na mindegy, tali végén felkísértem a buszmegállóba, ahol váratlanul megölelt. De éreztem, hogy szívből jött. Aztán meg is próbált csókolni, de elfordítottam a fejem, nem hagytam. De adtam utána neki puszit az arcára hogy tudja, azért birom őt, csak nem akartam engedni még a csókot. Megpróbálta mégegyszer, akkor sem hagytam. Aztán a nyakamra adott, azt viszont hagytam, de ez sem volt annyira intim, bár nem lett volna jó vége, ha folytatja..:D Aztán mondta hogy jól érezte magát, és örül hogy látott. Mondtam, hogy énis, aztán jött a busz, mondta hogy majd ugyis beszélünk, meg ha megyek Pestre akkor összefuthatnánk. De semmi konkrét időpont. Most mit csináljak? Várjam meg míg megint keres? Vagy küldhetek neki én is üzenetet? Egyáltalán mit szeretne tőlem vajon?? Ja amúgy ő 27 éves, én pedig 21. Segítsetek! Köszönöm:)
2014. jan. 10. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha érdekel téged, akkor miért ne kereshetnéd te is?
2014. jan. 10. 17:04
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok nyomulós lenni, meg még csak 1 nap telt el a randi óta..
2014. jan. 10. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:

Várhatsz még pár napot, szerintem most megpróbálja levonni a következtetéseket a találkozóról.

Ha gondolod te is írhatsz rá nyugodtan.

2014. jan. 10. 17:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Ez a gyerek akív párkapcsolatban él, szeretett volna egy dugást következmények nélkül úgy hogy a párja ne tudja meg. Ez gondolom sokuknak világos.

De egy dolgot magyarázatok el nekem... ebbe az egyértelmü helyzetbe hogy tud egy nő olyanokat belemagyarázni hogy "láttam rajta hogy tetszem neki" "észre se vettük, hogy elment az idő" "váratlanul megölelt. De éreztem, hogy szívből jött"

Ettől emészhetőbb lesz számára a szituáció? Ez a heyzet más, nem olyan mint az átlag, én nem vagyok átlagos és a kapcsolataim sem azok, ez a gondolatmenet indokolja ezt?

Hab a tortán a végén a nagy kérdés: vajon mit akarhat tőlem?

Hát hihetetlen..

2014. jan. 10. 17:17
 5/13 A kérdező kommentje:
Nincs kapcsolatban. Tudom h kivel járt legutóbb, annak az adatlapján sem láttam semmi olyat arról, h még mindig járnak. És amúgy sem hinném, hogy mással lenne kapcsolatban. Dugásról szó se lehetett, ezt ő is tudta.
2014. jan. 10. 17:26
 6/13 anonim ***** válasza:

Vagy te nem tudsz róla. Ezt sem tudod elképzelni, jól sejtem? Egyszerüen te nem lehetsz az a lány akit átqrnak, mindenki más igen, de te nem, ez elképzelhetetlen.

Vagy várja pesten valaki vagy nem vagytok egy súlycsoportban (már a pasi szerint) válaszd amelyik szívednek kedvesebb. Akart egy ingyen numerát, ennyi a sztorid.

Egy férfi nem csókolgat jobbról-balról ha nem akar dugni, ezt tanuld meg.

2014. jan. 10. 18:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Most keresett előbb, írt nekem, gondolt rám!:) És gyanús h talizni akar...:)
2014. jan. 10. 18:05
 8/13 A kérdező kommentje:
Ja amúgy r3d4me: te magadból indulsz ki vagy miért vagy biztos abban h nincs normális pasi, akinek nem csak a szex a fontos?
2014. jan. 10. 18:10
 9/13 anonim ***** válasza:

Az a normális pasi akinek a szex fontos, ha te másmilyet szeretnél akkor nem normálisat fogsz kapni.

Mondanál egy okot, csak egyet, miért üldögélt zárásig veled a csehóban és miért csókolgatta a nyakad a szexen kívül? Kiváncsian várom.

Ehhez még vegyük hozzá hogy miheztartás végett közölte már az elején nem akar most kapcsolatot, legalábbis olyat nem ahol el kell számolni. Erre is mondanál egy példát mikor mond ilyet egy férfi az általa áhított nőnek? Csak egyet mondj...

2014. jan. 10. 18:18
 10/13 A kérdező kommentje:

R3d4me:

Muszáj volt lenyugodnom, hogy regálni tudjak az oly alaposan megfogalmazott és "valósűghú" kitételeidre..

1.Kezdeném azzal, hogy azt írtam "akinek nem CSAK a szex a fontos" - A szex lényeges, ha azt mondanám hogy nem, akkor hazudnék

2. Miért voltunk a csehóban zárásig? - Mondjuk azért mert kedvel? És jól érezte magát velem? Ez olyan lehetetlen?

3. Azért csókolgatta a nyakamat..mert mondjuk...örömet akart nekem szerezni, ha már nem engedem a csókot a számra.

4. Azért jelentette ki, hogy nem akar MOST kapcsolatot, mert az előző csaja teljességgel rátelepedett és nem akar még egy ilyet most egy ideig. És én kivárom ezt az időt.

5. Már csak azért sem csak a szexre ment, mert mielőtt leutazott, tudta h nem lesz alkalma megdugni, mivel nem lesz se hely erre, se semmi más.

6. Ha ennyire nem foglalkozna velem, csak a szex számítana neki, miért írt nekem délután? Általában az, aki szexre megy, és nem kapja meg azonnal, akkor továbbáll és eltűnik. Ő egyáltalán nem mutatta jelét annak, hogy el akarna tűnni, sőt inkább azt vettem ki a szavaiból, hogy érdekli mikor érek rá.

Remélem, hogy elég indokkal szolgáltam ahhoz, hogy megértsd, hogy vannak még rendes férfiak is, akiknek nem CSAK a szex fontos. Lehet, hogy te így gondolkozol, de más nem biztos...

2014. jan. 10. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!