Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog felhívni? Keressem én vagy várjam meg míg ő keres?
Figyelt kérdés
Tegnap találkoztam egy sráccal, akit kb. 2 hónapja ismertem meg. Először facen beszélgettünk, aztán eltűnt egy időre. Nem is kerestem. A napokban rám írt hogy szeretne találkozni, akár le is utazik hozzám munka után. Nekem nagyon bejön a srác, bár egyértelművé tettem a számára h ezt ne vegyük úgy, hogy randi. Elkérte még a számomat is. Tegnap találkoztunk egy sörözőben, velem szemben ült le, láttam rajta hogy tetszem neki, de nem próbálkozott csókkal, meg semmi. Egészen zárásig maradtunk, észre se vettük, hogy elment az idő. Közben elmesélte, hogy még amúgy nem vágyik mostanában kapcsolatra, olyanra legalábbis nem, ahol elszámolással tartoznak egymás iránt a felek. Na mindegy, tali végén felkísértem a buszmegállóba, ahol váratlanul megölelt. De éreztem, hogy szívből jött. Aztán meg is próbált csókolni, de elfordítottam a fejem, nem hagytam. De adtam utána neki puszit az arcára hogy tudja, azért birom őt, csak nem akartam engedni még a csókot. Megpróbálta mégegyszer, akkor sem hagytam. Aztán a nyakamra adott, azt viszont hagytam, de ez sem volt annyira intim, bár nem lett volna jó vége, ha folytatja..:D Aztán mondta hogy jól érezte magát, és örül hogy látott. Mondtam, hogy énis, aztán jött a busz, mondta hogy majd ugyis beszélünk, meg ha megyek Pestre akkor összefuthatnánk. De semmi konkrét időpont. Most mit csináljak? Várjam meg míg megint keres? Vagy küldhetek neki én is üzenetet? Egyáltalán mit szeretne tőlem vajon?? Ja amúgy ő 27 éves, én pedig 21. Segítsetek! Köszönöm:)2014. jan. 10. 17:02
11/13 A kérdező kommentje:
*reagálni
*"valósághű"
2014. jan. 10. 19:52
12/13 anonim válasza:
Olyanokat beszélsz megfájdul tőle a fejem. Ne félj, a dekoratív szőke barátnődnek nem mondana ilyet hogy nem akar kapcsolatot mert érzékenyen érinti hogy rátelepszenek. A nagymellű szöszi nyugodtan rátelepedhetne.
A nyakadat pedig azért csókolgatta hogy neki legyen jó, nem azért hogy neked.
Ott egy pali aki rád akar menni, de csak akkor ha nem túl problémás a dolog és mig nincs más és te ebböl ki tudod hozni hogy ő az ász fehér lovon.... ehhez mennyi Danielle Steel regényt kell olvasni vajon?
13/13 A kérdező kommentje:
Te idegesítesz fel engem a degradáló jelzőiddel. Egyrészt azt sugallod, hogy én nem vagyok elég jó neki, de a dekoratív szőke barátnőm jó lenne. Hát tudd meg, hogy elég sokan buknak rám, nem mintha ezzel dicsekedni szeretnék, és ja csak hogy tudd: nem olvasok Danielle Steel-t!
2014. jan. 10. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!