Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzitek úgy, hogy minden ismerkedés egy felesleges várépítés?
Az előbb volt egy hasonló kérdésem. Csak nem ihletet kaptál?
Válasz: igen, bár ha végtelen idő, pénz és energia állna rendelkezésre, akkor talán nem bánnám. Ha a randi és a másnapi ebéd között kell választani, akkor már valóban necces.
Szerintem minden olyan ismerkedés, amiben többet képzelsz bele mint ami meg van fogalmazva írásban-szóban.
Nem kell semmit belegondolni, és akkor nem ér csalódás.
Mondjuk felesleges időtöltés, ha épp jobb dolgod is lenne.
Nem. Minden embertől (néha inkább az esetből, mert annyira értéktelen az ember) lehet tanulni valamit, tőled függ, hogy mit hozol ki a dologból.
Jó, ez nagyon koelhósan hangzott, de na.
nem tudom, miről beszéltek, én élveztem mindig is. új embereket megismerni mindig izgalmas, ha lesz belőle valami több, ha nem.
és ne haragudjatok, de ismerkedés kezdeti fázisában, amikor még nem tudjátok, akartok-e egymástól bármit is, fizetni bármit is, a legnagyobb butaság a világon. lányként mondom ezt. engem ne hívjon meg senki semmire, amíg nem tudom biztosra, hogy tetszik-e az illető pasi. volt már ilyen. a végén még én leszek a pénzéhes kis örömlány, aki csak kihasználja szegény ártatlan pasikat. ugyan, menjetek már. buta az a pasi, aki rögtön meghívással kezd. azt se tudja, milyen vagyok, megérem-e egyáltalán azt a mittudomén hány forintot.
az idő és energia dologgal viszont nem feltétlenül vitatkozom. tény, hogy vannak olyan emberek, akik leszívják az energiád, és ráadásul utólag/időközben rájössz, hogy azzal az idővel, amit vele töltesz, mást is tudnál kezdeni. de itt is neked kell okosnak lenni, és gondosan összeválogatni, kivel is ismerkedsz. megjegyzem, azt az embert, legyen férfi vagy nő, aki akárkivel elmegy és akárkihez odamegy, és szinte ordít róla, hogy mindegy már, csak ellenkező nemű legyen (vagy épp azonos nemű, legyünk liberálisak), akkor azt az illetőt képtelenség tisztelni, tisztelet nélkül pedig (szerintem, de ez tényleg csak egy erősen szubjektív érzés, másnál lehet, hogy nem így van) képtelenség vonzalmat kialakítanod a másikban. akiket nem tisztelnek, azt többnyire vagy lenézik, vagy semleges, de egyik sem lesz túlontúl sikeres a szerelmi életben. na jó, a semlegesnek talán van esélye. de akit lenézek, azzal biztos nem jövök össze, sőt.
elnézést, ha valakit megsértettem kéretlen őszinteségemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!