Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire gyökér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire gyökér?

Figyelt kérdés
Van egy srác most itthon van 5 napig. Első kérdése az volt mikor hazajött hogy találkozunk e? Én hülye nagy lázban égve mondtam h igen, tök jó lesz meg minden.. Lemondtam az összes programom csak hogy találkozhassunk.. Erre első nap azt mondta nem ér rá mert dolga van stb. oké felfogtam, megértettem nem is volt semmi gond. Megbeszéltük hogy akkor másnap összefutunk.. mondta h oké meg h majd szól.. várom h mivan sehol senki.. felhívom telefonon erre h ő most a haverjánál van stb. és h a ma se jó neki meg a többi nap se mert nem ér rá.. Szórakozik velem vagy tényleg ilyen hülye bunkó? Ha annyira találkozni szeretne velem akkor szakítana rám időt, nem? Vagy akkor könyörgöm ne mondja azt h de jó lenne talizni meg nem e talizunk stb.. Én hülye meg lemondom minden programom miatta.. Nagyon felbosszantott, de annyira szerettem volna vele találkozni ő meg szépen pofára ejt.. Véleményetek erről? :(
2009. dec. 20. 17:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
sajnos azt élvezi hogy mész utána,jókat röhög a haverjaival azon hogy hülyít...szard le,csináld úgy hogy ő érezze magát kellemetlenül...
2009. dec. 20. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:
a bunkó arcok mellőzendők. Ez a srác lesz*r tégedet. Hagyd a fenébe
2009. dec. 20. 18:36
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez volt az utolsó alkalom h ezt játszotta el velem.. Legközelebb ha megkérdezi talizunk e megmondom neki h nem érek rá mert van jobb dolgom annál mint hogy az ő kénye kedve szerint ugráljak!
2009. dec. 20. 18:47
 14/17 anonim ***** válasza:

18:03-as vagyok.

Én ráadásul 8 évig ismertem a srácot mert egy suliba jártunk és annak ellenére volt ez...

Amúgy kérdező honnan vagy illetve hány éves vagy ? :)

2009. dec. 20. 21:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Nah akkor az még rosszabb :S Én nem ismerem olyan régóta őt.. Amúgy Nyír1 és 20 vagyok :) Te?
2009. dec. 20. 21:15
 16/17 anonim ***** válasza:

19/F és debreceni :)

Véletlenül nincs kedved dumálni MSN-en?:D

2009. dec. 21. 01:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Írd meg privátban a címed! :)
2009. dec. 23. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!