Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen gyökér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen gyökér?

Figyelt kérdés

Csúnya nem vagyok, mégsem jön össze senkivel.

Kicsit félénk vagyok, szex terén nagyon.

Csak soha nem adnak arra időt, hogy megismerjenek.

2009. jún. 29. 21:26
 1/4 A kérdező kommentje:
a gyökeret inkább szerencsétlennek értelmezném
2009. jún. 29. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:

korod,nemed?

amúgy meg vannak ilyen "gyökerek". Idővel és tapasztalattal kinövöd. Járj el vidékre bulizni, ott bárkihez odamehetsz, úgyse látod többet :D

2009. jún. 29. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:

a gyökér az én vagyok, de én nemvagyok se félénk, és összejött már..:D szóval te nemlehetsz gyökér :D

amúgymeg ez nagyrészt annak köszönhető h félénk vagy. ezért tartod magad szerencsétlennek. ha több lenne az önbizalmad, helyből nemtartanád magad szerencsétlennek.

2009. jún. 29. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:
túl sok magabiztos ember vesz körül ,ha sok önbizalomhiánnyossal lennél megnőne a saját önbizalmad is!
2010. jún. 14. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!