Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire gyökér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire gyökér?

Figyelt kérdés
Van egy srác most itthon van 5 napig. Első kérdése az volt mikor hazajött hogy találkozunk e? Én hülye nagy lázban égve mondtam h igen, tök jó lesz meg minden.. Lemondtam az összes programom csak hogy találkozhassunk.. Erre első nap azt mondta nem ér rá mert dolga van stb. oké felfogtam, megértettem nem is volt semmi gond. Megbeszéltük hogy akkor másnap összefutunk.. mondta h oké meg h majd szól.. várom h mivan sehol senki.. felhívom telefonon erre h ő most a haverjánál van stb. és h a ma se jó neki meg a többi nap se mert nem ér rá.. Szórakozik velem vagy tényleg ilyen hülye bunkó? Ha annyira találkozni szeretne velem akkor szakítana rám időt, nem? Vagy akkor könyörgöm ne mondja azt h de jó lenne talizni meg nem e talizunk stb.. Én hülye meg lemondom minden programom miatta.. Nagyon felbosszantott, de annyira szerettem volna vele találkozni ő meg szépen pofára ejt.. Véleményetek erről? :(
2009. dec. 20. 17:31
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Jah és ezt az elmúlt hónapban 2x eljátszotta már velem.. Tudom h hagyni kéne a francba, de sokat jelent nekem..
2009. dec. 20. 17:32
 2/17 anonim ***** válasza:
Ez a srác pontosan ki neked? Haverod, szomszédod...? Bár igazából mindegy, szerintem hagyd a fenébe, ha már ennyiszer felültetett. Én a helyedben nem foglalkoznék vele.
2009. dec. 20. 17:35
 3/17 anonim ***** válasza:
legyél fölényes,csináld úgy mintha leszarnád,ha akar valamit pedálozni fog érted,ha nem meg nem is éri meg rágódni rajta...és igenis várd el hogy ő mondja le a programjait!ne legyél lihegő kiskutya a sarkában,mert az szánalmas nagyon..legyen tartásod!17/L
2009. dec. 20. 17:36
 4/17 A kérdező kommentje:
Egy haverom a srác. Tudom h büszkébbnek kéne lennem és igazad van utolsó válaszoló, de annyira szeretet hiányom van már és csak ő van olyan most akivel lehetne is valami ezért vagyok ennyire "lihegő kiskutya" tudom hülye vagyok h ennyiszer beveszem de mindig reménykedek.. :(
2009. dec. 20. 17:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Hagynám a fenébe,várj amíg ő keres meg téged!
2009. dec. 20. 17:38
 6/17 anonim ***** válasza:
Én haverba is utálom amikor megbeszélünk valamit és akkor hülyít (jó mondjuk itt téged felhívott lemondani a találkát), de télleg érdekes, hogy mindíg közbejön neki valami.Szerintem is hagyjad a fenébe a gyereket.
2009. dec. 20. 17:43
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem is ő hívott hanem én h wtf? És akkor benyögi h nincs otthon.. Bunkóság netovábbja.. akkor ne szédítse a fejem h talizzunk meg de jó lenne stb. ha utána meg nem ér rám.. nagyon felbosszantott.
2009. dec. 20. 17:48
 8/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.Ja vágom akkor hasonló a helyzet mint ami nekem volt.

Haverral megbeszéltük, hogy találkozunk itt meg ott aztán nem jött el, MSNen meg amikor kérdőre vontam, hogy mi volt akkor azt mondja: Beteg volt. Jólvan mondom nem tudtál volna felhívni te sem....

Annyira nem bírom az ilyen embereket.

2009. dec. 20. 18:03
 9/17 anonim ***** válasza:
A srác szerintem különösebb figyelemre se méltatt... :P Hagyd a... Na, ott. :)
2009. dec. 20. 18:07
 10/17 A kérdező kommentje:
Én is utálom az ilyen embereket.. és az a baj h őt nem gondoltam ilyennek.. Csalódtam. Csak azt nem értem h neki ebben mi a jó? Szal ebben mit élvez? Ha én nem akarok valakitől valamit akkor nem mondok neki olyanokat h de jó lenne találkozni, meg h nem e talizunk stb.. :(
2009. dec. 20. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!