Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy amelyik pasi jófej az nem néz ki jól aki meg jól néz ki az vagy egy gyökér vagy van bnöje?!
Figyelt kérdés
WHYY????:D Csak körülöttem van ez?2011. szept. 18. 15:37
1/20 anonim válasza:
Az emberek, jó bnöje gyökérkezelés az, hogy a karizmatikus módon, de mint oly sokszor, amit látsz?
2/20 anonim válasza:
ez mindig így volt és lesz!
19f
4/20 anonim válasza:
Hallottam már nem egy lánytól, hogy jól is nézek ki, meg jófej is vagyok. Mégsincs barátnőm, szóval ugyanígy megkérdezhetném, hogy miért? Rossz helyen keresgélsz.
20/F
5/20 anonim válasza:
De mi az, hogy gyökér? Max más a gondolkodásmódja.
6/20 anonim válasza:
Miért van az hogy amelyik lány jó fej, az nem néz ki jól, aki meg jól néz ki, az vagy egy gyökér vagy van barátja?!
7/20 Walk With Me válasza:
Állítólag nem nézek ki rosszul és még jófej is vagyok + még megértő, türelmes, nyugodt, intelligens, felelősségteljes, hűséges, őszinte, elfogadó, becsületes, lakberendező mérnök, szexológus és még ráadásul szerény is. Ezt add össze. 8-)
Ja, és nincs barátnőm. :D
8/20 anonim válasza:
ez van ez ilyen dolog....sosem változik...
talán elvetve találsz egyet egyet...valahol...
9/20 A kérdező kommentje:
Gyökér alatt azt értem pl. nagyon beképzelt,felszínes..meg ilyen unszimpi dolgok.
2011. szept. 18. 15:51
10/20 anonim válasza:
Keress egy olyan pasit aki ronda és gyökér, annak tuti nincs barátnője szóval nyert ügyed van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!