Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez után az SMS után mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez után az SMS után mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Tegnap küldtem ey srácnak(15) egy sms-t hogy nagyon belé estem meg minden. De azt hitte h csak átverés . De utána az osztálytársai mondták h ezt tényleg én küldtem és h az minden igaz amit leírtam benne. De erre ő azt mondta a barátainak h " Erre szóljatok vmit!" És nem tudom h ezek után mit tudnák csinálni, h merjek így a szemébe nézni?!

Lécci segítsetek nagyon fontos lenne! 15/L

Kort és nemet is írjatok

2009. dec. 20. 10:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ha valakinek van még válasza szívesen fogasom!

2009. dec. 20. 19:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha már megtudta/megtudták akkor már mindenképpen válald fel és ha pl: rád néz a srác nyugodtan nézz a szemébe és mosolyogj rá! és várd ki a reakcióját!
2009. dec. 21. 17:21
 13/17 anonim ***** válasza:
1: szerintem vegyél helyesírási leckéket,2: ezt tényleg nem sms-ben kell elintézni.
2009. dec. 30. 13:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Hát tényleg bocs a helyesírásomért de akik eddig írtak azoknak nagyon köszönöm!:) Kivéve az utolsó kommentező!!:@ Gondolom ha te elgépelnél valami akkor neked se esne valami jól ha egy kommentet úgy kezdenének h : 1: vegyél pár helyesírás leckét!!! Nem tudom h milyen nagyképű bal*asz vagy és ha nem láttad volna már többen is ezt írták h nem volt jó ötlet és be ismerem de arra a kérdésre nem válaszoltál amit feltettem! Csak ennyi te beképzelt... Ja és az ilyen bunkók inkább nem is kezdjék el nyomogatni a billentyűket ha ilyen normálatlan választ tudnak csak írni!

És még egyszer köszönöm azoknak akik normális kommeteket írtak!!!:> :)

2009. dec. 31. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
1:válaszoltam a kérdésedre,2:Te nem elírtál valamit,hanem folyamatosak a hibák.Nem vagyok se beképzelt,se öntelt,sőt még helyesírási tanár sem,csak szóvá tettem,ami nem tetszik.A megnyilvánulásodról pedig annyit,arről is lerí,hogy hány éves vagy.
2010. jan. 5. 21:23
 16/17 A kérdező kommentje:
Ugyan mi?Akkor írj pár példát is rá!
2010. jan. 5. 21:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Kb. 13 db hibát találtam,a kedvedért megszámoltam....de itt lezárom a témát,több szót nem érdemel.
2010. jan. 5. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!