Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez után az SMS után mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez után az SMS után mit csináljak?!

Figyelt kérdés

Tegnap küldtem ey srácnak(15) egy sms-t hogy nagyon belé estem meg minden. De azt hitte h csak átverés . De utána az osztálytársai mondták h ezt tényleg én küldtem és h az minden igaz amit leírtam benne. De erre ő azt mondta a barátainak h " Erre szóljatok vmit!" És nem tudom h ezek után mit tudnák csinálni, h merjek így a szemébe nézni?!

Lécci segítsetek nagyon fontos lenne! 15/L

Kort és nemet is írjatok

2009. dec. 20. 10:29
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

Sztem az ilyen dolgokat nem smsben kéne elintézni :D

Én odamennék hozzá beszélgetni...

2009. dec. 20. 10:34
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jobban jártál volna, ha személyesen beszéled meg vele. Még most is megteheted, de ne a haverjai előtt hívd el a 15 perces szünetben. Inkább kérdezd meg, hogy valamelyik este nem érnee rá sétálni egyet és akkor minent tisztáznátok, ha rendes a fiú akkor úgyse röhög ki, ha meg nagyképű és bunkózik... Gondolj arra, hogy nem vesztettél sokat. : ) Sok sikert! ; )
2009. dec. 20. 10:45
 3/17 anonim ***** válasza:

Így van, nem sms-ben kellett volna, de ezen már nem tudsz változtatni. Oda kell menned hozzá, a szemébe kell nézned, és meg kell kérdezned, mi a vélménye az sms-edről! Mikor kettesben vagytok, akkor kérdezd meg, és ne mást küldj oda, hogy kérdezze meg, mert bnőm is ezzel cseszte el.:D Légy bátor, lehethogy most minden megváltozik! Ha azt mondja, hogy nem érdekled (ami nem valószínű:)), akkor sincs semmi, megy tovább az élet, ráadásul az még rosszabb ha rá se kérdezel, és úgy megy tovább az élet, úgyhogy csak hajrá!;)

16/L

2009. dec. 20. 10:50
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez veszett fejsze nyele. Ha idegesen mondta, hogy "erre szóljatok vmit!". Az azt jelenti, hogy nem vagy jó csaj, és mélységesen lesújtja, hogy belezúgtál! Nehézségként éli meg, hogy kapott egy ilyen sms-t és ezt majd esetleg kezelnie kell a jövőben.
2009. dec. 20. 11:45
 5/17 anonim ***** válasza:
23F
2009. dec. 20. 11:45
 6/17 anonim ***** válasza:
jó igen erre is lehet ezt mondani hogy erre szóljatok valamit. de attól függ hogy mondta:D mert ha teljesen más hangsulllyal mondja akk olyan hogy hűű ez a csaj tényleg engem akar? :O :D 16f
2009. dec. 20. 12:09
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! és amm én nem láttam amikor ezt mondta csak mondták az osztálytársai(lány) h ezt mondta de h hogy azt nem tudom.

Még kérek hozzászólásokat!

köszi!:)

2009. dec. 20. 12:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Pedig az a kérdés, hogy hogy mondta. Lelkesen, vagy pedig nyűgösen.
2009. dec. 20. 12:12
 9/17 anonim ***** válasza:
szerintem mindenképpen menj oda hozzá beszélni, hisz ezt valóban nem smsben kellett vna... mikor odamész hozzá látni fogsz mindent... h viselkedik, kerülni fog e, milyen szavakat használ; a beszélgetés alatt rá fogsz jönni h értette ezt a mondatot. Ha azt veszed észre h nem érdekled, akk hagyd a fenébe, lesz másik fiú, aki máshogy reagál majd ha megint smst írsz vagy akihez odamész majd mert tanultál a "tilos ilyet smsben" hibádból és örülni fog a vallomásodnak.
2009. dec. 20. 14:19
 10/17 anonim ***** válasza:
am az előző az 16/L
2009. dec. 20. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!