Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összekéne jönnünk! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már elég régóta szerelmes vok egy fiúba, de csak azért lettem belé, mert úgy éreztem h ő is az belém. Ő már tudja h én szerelmes vok belé, de néha úgy érzem h ő nem az belém, de mégis mostanában egész jól kijövünk egymással. Mit tegyek h összejöjjünk????????
Kérlek minél hamarabb írjatok!!!!!!!!
2014. márc. 20. 16:48
2/7 anonim válasza:
biztos hogy szerelmes vagy belé? az ember nem lesz csak úgy szerelmes valakibe csak azért mert a másik szerelmes belé.
3/7 A kérdező kommentje:
Jó tudom de mindig tőlem kéri a házit amikor a másik ember is fenn van aki be állítólag szerelmes a többiek szerint.
Akk mér tőlem kéri??????
Ha nem szerelmes belém?????
2014. márc. 20. 19:39
4/7 anonim válasza:
hát persze, mert ha valaki elkéri tőled a házit, az már egyből szerelmes is lesz beléd..
5/7 anonim válasza:
Tudod mi az hogy szerelem?:D Nem az ha tetszik valaki és hiányolod majd 1 hét múlva mást nézel ki.lo o ll
6/7 A kérdező kommentje:
Igen tudom képzeld
Volt már egy ember akibe 5 évig szerelmes voltam de csak egy évet jártunk.
És most már nagyon megváltozott így másba lettem szerelmes.
2014. márc. 22. 10:15
7/7 A kérdező kommentje:
Egyéb válasz????????
Légyszi!!!
2014. ápr. 2. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!