Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, h nekünk össze kellene jönnünk, ha a legjobb barátommal vagyok? Én 22L ő 17F
Én voltam 19/F, a barátom 22/L. Ismertük egymás párkapcsolatait, de csak barátok voltunk. Katonaságnál tartotta bennem a lelket, tiszteltük egymásban a fiút-lányt, de megbeszéltük, hogy nem, "csak" barátok. 4 évig.
Aztán rá gondoltam, hogy milyen lenne vele. Léptem. Ma van egy 16 éves lányunk, 17 éve élünk boldog házasságban. Ha este eksön van, mindent bele, tapétalekaparós, bevállós mindent-bele buli van :)
Szeretem és szeret.
Szóval, nem kell félni, de egy dolog fontos: ha egyszer megtörtént, nincs visszaút! Ha szakítotok, a régi barátság nem áll vissza!
Az első válaszolónak:igen,ez igaz.Én nem várok tőle semmit.De ha együtt lennénk..
Második:Ettől félek,hogy ha nem jön össze rendesen,elveszítem.Azt pedig nem bírnám ki.Akk inkább barátként maradjon.Várok,hátha egyszer eszébe jut lépni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!