Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy, h nekünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, h nekünk össze kellene jönnünk, ha a legjobb barátommal vagyok? Én 22L ő 17F

Figyelt kérdés
Egyrészt tudom,h nagyon fiatal még,és nem úgy fogja fel ezeket a dolgokat,mint én.De akkor is.Annyira hasonlóak vagyunk,egyetértünk szinte mindenben,megbeszélünk mindent.Jobban ismerem,mint a volt barátaimat ismertem valaha.Ő is tud rólam mindent.Soha nem ítélkezünk egymás tettei felett.Smároltunk párszor,de nem rontotta el a kapcsolatunkat.Tudom,h nem szépen bánik a lányokkal,de csak mert nagyon fiatal.Szerintetek lehet köztünk valami?Ha nem,akk miért nem?
2010. ápr. 12. 22:01
 1/4 anonim ***** válasza:
ismerem ezt a típust és bocsi hogy ezt mondom de szerintem megbántana ha párkapcsolat lenne belőle..:S pont azért vagytok el olyan jól mert nem várod el hogy hűséges legyen és elkötelezze magát melletted szerelmi téren stb.
2010. ápr. 12. 22:13
 2/4 anonim válasza:
100%

Én voltam 19/F, a barátom 22/L. Ismertük egymás párkapcsolatait, de csak barátok voltunk. Katonaságnál tartotta bennem a lelket, tiszteltük egymásban a fiút-lányt, de megbeszéltük, hogy nem, "csak" barátok. 4 évig.

Aztán rá gondoltam, hogy milyen lenne vele. Léptem. Ma van egy 16 éves lányunk, 17 éve élünk boldog házasságban. Ha este eksön van, mindent bele, tapétalekaparós, bevállós mindent-bele buli van :)

Szeretem és szeret.

Szóval, nem kell félni, de egy dolog fontos: ha egyszer megtörtént, nincs visszaút! Ha szakítotok, a régi barátság nem áll vissza!

2010. ápr. 12. 22:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak:igen,ez igaz.Én nem várok tőle semmit.De ha együtt lennénk..

Második:Ettől félek,hogy ha nem jön össze rendesen,elveszítem.Azt pedig nem bírnám ki.Akk inkább barátként maradjon.Várok,hátha egyszer eszébe jut lépni...

2010. ápr. 12. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon de nagyon alaposan gondold meg. Még most semmi sincs veszve, még mindenen változtathatsz. De ha belemennél vele egy kapcsolatba és rosszul végződik, akkor számolj azzal, hogy többé már semmi nem lesz ugyan az, vagy rosszabb esetben nem találkoztok többé.
2010. ápr. 17. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!