Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsek? Belemenjek egy randiba?
Most teljesen elbizonytalanodtam!:D
Az a baj, hogy mindkét döntésben lenne igazság.
Lenne, ha bunkó módon megalázva pattintott volna le, ahogy általában a lányok szokták a pasikat (tisztelet a kivételnek).
Viszont ő próbált minél kedvesebb lenni, hogy ne érezd úgy magad, mint akit gyomorszájon talpaltak volna.
Semmit nem veszíthetsz, ha belemész. Másképp 10 év múlva egy csomó csalódás után megkérdeznéd magadtól, hogy ugyanolyan rosszul éreznéd-e magad, ha akkor igent mondtál volna.
Hidd el,
Nem tudom, hogy aktuális-e még, kíváncsi vagyok a döntésedre, és hogy alakultak a dolgok.
Ha még aktuális a kérdés, akkor én is azt javaslom, mivel tapintatos volt a srác, nem érdemel "bosszút" ilyen tanácsokat szerintem megkeseredett, frusztrált csajok írnak csak.
Szerintem mindenképpen érdemes belemenni a randiba, legfeljebb ha nem lesz szimpatikus, nem lesz folytatás.
Viszont tapasztalatot nyersz, és nem marad benned a kérdés, hogy mi lett volna, ha... ez egyes embereket még évek múltán is mardosni tudja, pláne, hogyha sokáig nem jön össze mással egy randi.
Szóval mint említettem, mivel tapintatosan és tisztelettudóan utasított el, nem kell bosszúból emiatt elhajtani. Az önérzetednek legyen annyi elég, hogy ezúttal ő kezdeményezett. Hidd el, egy korábbi elutasítás után ez sokkal merészebb és ezért becsülendőbb dolog, mintha egy vadidegen jönne oda hozzád. :)
Ha mégis úgy döntesz, hogy elutasítod, akkor viszont legyél éppen olyan tapintatos, mint amilyen ő volt.
Egyszer interneten megismerkedtem egy lánnyal. Órákig beszélgettünk MSN-en, volt hogy össze is vesztünk. Az MSN-en neki is volt egy ilyen eredeti stílusa, (mint kb mindenkinek) amiről úgy meg lehet ismerni, előtte meg a-z-ig végigolvastam a blogját. Talán belé is szerettem, mindezt látatlanba. Aztán eljött a találkozó... Hát ott nagyon sok mindent megtudtam magamról. Általában nem zavar ha egy lány slamposan öltözik, de valahogy neki nem állt jól. Hozzám képest jelentős túlsúllyal bírt. Ami MSN-en jópofának tűnt, az élőben idegesítő volt, és maga a hanglejtése sem jött be. nagyon szégyellem, de ezután nem nagyon kerestem, és megszakadt a kapcsolat. És nem magyaráztam meg neki hogy miért, pedig időközben rájöttem hogy meg kellett volna. Itt ugye sok dolog összejátszott, de vajon melyik az a tényező amit ha kiveszünk, akkor megfelelt volna az igényeimnek? Na ez az amit nem tudok. Sokat gondolkodtam a dolgon, és nem hiszem hogy ha nem lett volna túlsúlyos akkor attól önmagában bejött volna. Egyszerűen nem illettünk össze. Azóta nem használok egyébként MSN-t sem, és alapjában rühellem az instant messengereket.
A kérdésre válaszolva: Először azt akartam tanácsolni hogy be kell látni, a külső is számít. Akármennyire mondja mindenki hogy nem, attól hogy csak a súlyod miatt nem jött veled össze, az nem olyan nagy katasztrófa, nyilván nem lett volna túl tartós kapcsolat, ha nem jössz be neki külsőleg.
De gondolj csak bele, nem lenne jobb egy olyan fiúval együtt lenni aki akkor is elfogad ha túlsúlyos vagy és akkor is ha nádszálvékony?
Biztos hogy csak a külsőd miatt nem akart akkor veled járni?
Igen, elég valószínű.
Így a mostani helyzetben, nem lehetek rá mérges azért, mert a túlsúlyosságom miatt elutasított. Igazából én is utáltam magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!