Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon véletlenül belementem egy randiba. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 20:56
2/12 anonim válasza:
Lemondod, vagy elmész. Több lehetőség nincs.
3/12 anonim válasza:
Hogy lehet véletlenül belemenni valamibe?
4/12 Skyllar válasza:
ha nem tetszik a srác, akkor tisztázd vele. ha sokat beszélgettek és jól kijöttök meg fog érteni
5/12 anonim válasza:
Menj el! Lehet hogy tetszeni fog :D
6/12 anonim válasza:
hogy lehet véletlenül belemenni egy randiba???
7/12 anonim válasza:
Menj el.
Vagy jól sikerül vagy nem.
Ha valamit megígértél, azt bármi áron be is kell tartani. Az adott szó szent!
8/12 anonim válasza:
Én is úgymond "véletlenül" egyeztem bele egyszer egy randiba. Semmi kedvem nem volt hozzá, a pasi fb-n nem tűnt valami szimpatikusnak. De végülis elmentem, mert úgyse volt jobb dolgom, meg próba-cseresznye, meg mert én tényleg minden körülmények között igyekszem betartani az adott szavam.
Azóta is (fél éve) együtt vagyunk. :)
Tanulság: sose tudhatod, élőben mit hoz a sors. Megéri elmenni, legalább biztosra tudod mondani, ha nem tetszik. Te megpróbáltad, szóval neki se lehet ellenvetése, ha megmondod, bocsi, neked ez nem megy.
9/12 anonim válasza:
Felhívod, lemondod, kész! Vagy elmész...
10/12 anonim válasza:
Véletlenül nem lehet ilyet csinálni! Ne etess minket!
Mond le vagy menj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!