Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy döntsek? Belemenjek egy randiba?
Figyelt kérdés
Kb 2éve tetszett egy srác, azt hittem hogy én is neki. Diszkréten elmondtam neki, de visszautasított. Eltelt 2év, fogytam 30kg-t, a srác most újra kezdeményez. Be kell valljam, nekem még mindig nem semleges, de nem tudom hogy ezekután igen-t mondjak-e neki.2014. márc. 18. 21:56
2/20 Didiiayer válasza:
Most már, hogy jobb csajnak lát kellesz neki? Én nem mennék bele, de ez a te döntésed.
4/20 anonim válasza:
Attól függ, kedvesen utasított-e vissza. Attól, hogy nem vonzódott hozzád, még nem lett gonosz.
5/20 A kérdező kommentje:
Kedves volt, már amennyire egy visszautasítás lehet kedves.
Tudom, hogy akkor kinézetem miatt mondott nem-et.
2014. márc. 18. 22:09
6/20 anonim válasza:
Én adnék a dolognak egy esélyt.
A randi után pedig eldöntheted, hogy akarsz-e valamit a sráctól vagy sem.
7/20 anonim válasza:
Adj neki egy esélyt, ha kedvesen utasított el. Valószínűleg tetszettél neki már túlsúlyosan is, csak a +30kiló nem fért bele a keretbe nála. (Azért valljuk be az tényleg sok) Ja és mielőtt elfelejtem, gratulálok a fogyásodhoz!
8/20 anonim válasza:
Az ilyen szolidáris csajtanácsoknak szoktam örülni.
Kérdező: ne hallgass a korábbi válaszokra, ne hagyd veszni a dolgot! 30 kiló felesleg azért tényleg elég húzós, azért mér senkit nem szabad hibáztatni, ha nem tartja ezt vonzónak. Szép teljesítmény ez a fogyás, és ezt biztos a srác is értékeli (lévén, hogy újra kezdeményez). Nyugodtan menj bele a randiba, ha nemet mondasz, lehet egy életre szóló kapcsolatnak intesz búcsút! Hajrá! :)
10/20 A kérdező kommentje:
Most visszaolvasva az "újra" szócska felesleges. :)
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 1. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!