Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, tök jó barátok vagyunk, jól el szoktunk hülyülni stb. Múltkor buliba azt mondta h többet érez, meg kérdezte h én hogy vagyok ezzel, de én ezt az egészet annak tudtam be h sokat ivott. Mit érezhet mégis?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 20:21
11/13 anonim válasza:
hujjuj, nem ismerjük mi egymast? :D
viccet félretéve, vagy beszélj vele józanon és őszintén, vagy legközelebbi buliban rúgjatok be, dugjatok egy jót, aztan majd masnap ha mellette kelsz rajössz *te* hogyan érzel. ha okés, akkor hajra, ra lehet kérdezni. ha meg nem érzed *azt*, akkor még mindig ra lehet fogni a piara, és legalabb dugtal is egy jót ;)
de mivel én mélységesen elítélem az alkoholt, ezért sztem egyes valasz :D
12/13 A kérdező kommentje:
nemtudom...remélem nem ismerjük:D
köszi a válaszokat!!
2009. dec. 16. 18:04
13/13 anonim válasza:
reméli..... :)) ezjóvolt.
Részeg ember mond igazat, meg biztosh allotad, hogy részegen az ember olyan dolgot is elmond amit máskor nem mer vagy nem szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!