Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, tök jó barátok vagyunk, jól el szoktunk hülyülni stb. Múltkor buliba azt mondta h többet érez, meg kérdezte h én hogy vagyok ezzel, de én ezt az egészet annak tudtam be h sokat ivott. Mit érezhet mégis?
ezt jegyezd meg!!
aki részeg az igazat mond!!
jóóó tudom h csak Ő tudhatja,de azért kikértem a Ti véleményeteket is,ha nem baj :D
köszi az eddigi válaszokat,különösen Jézusnak :D
Ha tényleg barátok vagytok, akkor mindenféle gátlás, korlát nélkül meg kell, hogy tudjátok ezt beszélni. Szerintem ha jól kijöttök egymással, akkor ez egy nagyon szép kapcsolat lehet és értelmes emberek közt a szakítás sem úgy zajlik, hogy utána köpködni kell egymásra. Ha magamból indulok ki, én azokkal az exeimmel nem nagyon tartom a kapcsolatot akivel eleve úgy kerültem össze, hogy párkapcsolat és észrevettük, hogy ez így nem működik, viszont akivel úgy jöttem össze, hogy előtte is jóban voltam vele és csak párkapcsolat nem működött köztünk azzal azóta is jóban vagyok.
Szerintem beszéljétek meg és ne félj bele vágni, ha mind a ketten akarjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!