Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is így besértődtetek volna?
Figyelt kérdés
Mielőtt részletezem, tudom hogy szemét voltam, de valahol őszinte is akartam lenni, úgyhogy muszáj volt elárulnom ezt a lánynak - akivel már 2 szer randiztam, valahogy komolyabbat ne mtudtam volna elképzelni vele egyelőre, bár találkoztam még volna vele - pont pénteken de egy másik lány miatt le kellett mondjam akit már korábbról ismerek. ezt meg is mondtam neki de nagyon besértődőtt, annyira h azt mondta utál, egy szemét állat vagyok és le is tilott facebookról. Pedig mondtam h én nem akarok egyből komolyat és csak ismerkedet egyelőre. Szerintetek?2014. márc. 12. 22:09
1/5 anonim válasza:
Nem csináltál rosszat, igazat mondtál, nem hülyítetted, rendben van így. Nem egyformán viseljük el az elutasítást.
2/5 anonim válasza:
Nehezen viselte az elutasítást. Ennyi.
3/5 Emberek válasza:
Teljesen fair dolog volt toled, de o ezt igy kezelte le, neked meg legyen tiszta a lelkiismereted!
Egyebkent en nem sertodtem volna be.
4/5 anonim válasza:
szerintem korrekt voltál, az h a másiknak ez hogy esik már más kérdés
5/5 anonim válasza:
Nyilván megsértődtem volna, de nem ez a lényeg.
Ne keresd őt kérlek, hagyd meg a nyugalmát.
Eleve nem kellene senkinek azt várnia hogy pár tali után szerelmet vallasz neki. De nyilván rosszul esik neki, ha más nő miatt passzolod. Nem vagy szemét állat, de nem illik egyszerre két nővel kavarni. Nyilván akinek van önbecsülése, és potenciálként tekint rád, az kilép a dologból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!