Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy kocka pasinál ez elnézhető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kocka pasinál ez elnézhető?

Figyelt kérdés

A 2. talink volt, nála voltunk, és beszélgettünk. Bár voltunk sétálni is kicsit, de nagyrészt ott voltunk nála. És szinte végig be volt kapcsolva a gépe, és ha írtak neki facebookon, visszaírt simán. Közben dumáltunk, figyelt azért rám, de sz*rul esett, h ott vagyok, aztán hagyja h unatkozzak. Akkor ez azt jelenti, h nem is akar annyira? Ő is bevallotta, h egy kocka, dehát akkoris... Pedig első talin olyan lelkes volt, mindent elkövetett, h jó benyomásom legyen róla (sikerült is), aztán el is hívott a 2. talira. Reméltem, h sínen vagyok, de most elbizonytalanodtam, h tényleg akar-e. Ez mennyire normális, h "randi" közben kockul? Ha legközelebb találkozunk, akkor tuti olyan helyen lesz, ahol nem tud gépezni... De lesz legközelebb? Vagy már nem is érdeklem? Nem értem...annyira jól elbeszélgettünk első talin, most meg inkább foglalkozott a géppel.

20/L

2014. márc. 5. 23:46
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

én még akkor sem gépezek ilyen esetben ha egy tök random csaj vagy akárkivel beszélek.

egyszer egy csajt elhívtam valahova, és egész napos talin 2x vette elő a telefonját, egyszer hívták egyszer meg amikor mentünk haza. (És még csak nem is randi volt)

2014. márc. 6. 00:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ha én egy lánnyal találkoznék és folyamatosan a gépe vagy a mobilja kötné le helyettem, akkor feltenném neki a kérdést: "Én, vagy a kütyüd?" Lehet hogy ott is hagynám a F@$Zß@!
2014. márc. 6. 00:26
 13/21 anonim ***** válasza:
Ez nem a kockasága miatt van, egyszerűen nem tud felállítani egy fontossági sorrendet magában, mindent egyszerre akar csinálni.
2014. márc. 6. 00:30
 14/21 anonim ***** válasza:
Ennyire jóképű a gyerek hogy elnézed neki vagy mi bajod van?!-.-
2014. márc. 6. 00:32
 15/21 A kérdező kommentje:
# 14, Igen, elnézném neki, mert minden más szinte tökéletes... is sajnos ritka az olyan pasi, aki kívül-belül bejön nekem és aki mellett önmagam tudok lenni. Ő olyan. Engem csak az zavar, hogy félek, nem vesz túl komolyan, ha inkább kockul, mint hogy rám figyelne. Úgyhogy ez inkább a kérdés, nem pedig, h elnézzem-e neki (még ha ezt is tettem fel). :D
2014. márc. 6. 00:36
 16/21 anonim ***** válasza:
Képzeld el hogy ha most kijött az első pár rossz szokása, kiderült hogy bunkó, akkor milyen lesz később?
2014. márc. 6. 06:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem akarom védeni, de ha amúgy tetszik a kockaság nevelhető. Lehet olyan is, hogy zavarban van, amit hülye mód azzal old, hogy neki dolga van a gépen. Ne engedd odaülni, és mond neki, hogy randin nem gépezhet. Hogy érdekled-e? teszteld le, írd meg, hogy ráérsz és ha úgy dönt fontosabb a randi mint a gépezés akkor hívjon randira:)
2014. márc. 6. 06:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Amúgy meg szerintem a gyerek lehet, hogy egyszerűen csak amatőr a csajozásban. Tanulság, nem otthon kell a második randit levezényelni, hanem kikell mozdulni valahova, ha másnem sétálgatni a városban vagy ha van akkor valami jobb programra elmenni stb. Ez még nem elveszett ügy, csak inkább kimozdulni kellene, nem otthon "randizni" és valószínűleg minden jól fog menni.
2014. márc. 6. 07:42
 19/21 anonim ***** válasza:

Mint hivatásos 0 randis "kocka" belekotyognék én is (ismerem jól a "fajtámat" :-D ):

De előtte két kérdés:

Pasi "előélete"? Hány csajjal (nem csak szex terén), mikor-hogy-merre-mit, leghosszabban, stb. (szintén csak nem szex terén)?

Mennyire ismeri a te "előéleted"? Lásd fentiek.

Ha úgy gondolod, akár csak privátban, és akkor majd ott segítek.

2014. márc. 6. 08:47
 20/21 pinkpancser ***** válasza:
Írj neki face-n, hogy figyeljen rád is kicsit :)
2014. márc. 6. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!