Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kocka pasinál ez elnézhető?
A 2. talink volt, nála voltunk, és beszélgettünk. Bár voltunk sétálni is kicsit, de nagyrészt ott voltunk nála. És szinte végig be volt kapcsolva a gépe, és ha írtak neki facebookon, visszaírt simán. Közben dumáltunk, figyelt azért rám, de sz*rul esett, h ott vagyok, aztán hagyja h unatkozzak. Akkor ez azt jelenti, h nem is akar annyira? Ő is bevallotta, h egy kocka, dehát akkoris... Pedig első talin olyan lelkes volt, mindent elkövetett, h jó benyomásom legyen róla (sikerült is), aztán el is hívott a 2. talira. Reméltem, h sínen vagyok, de most elbizonytalanodtam, h tényleg akar-e. Ez mennyire normális, h "randi" közben kockul? Ha legközelebb találkozunk, akkor tuti olyan helyen lesz, ahol nem tud gépezni... De lesz legközelebb? Vagy már nem is érdeklem? Nem értem...annyira jól elbeszélgettünk első talin, most meg inkább foglalkozott a géppel.
20/L
én még akkor sem gépezek ilyen esetben ha egy tök random csaj vagy akárkivel beszélek.
egyszer egy csajt elhívtam valahova, és egész napos talin 2x vette elő a telefonját, egyszer hívták egyszer meg amikor mentünk haza. (És még csak nem is randi volt)
Mint hivatásos 0 randis "kocka" belekotyognék én is (ismerem jól a "fajtámat" :-D ):
De előtte két kérdés:
Pasi "előélete"? Hány csajjal (nem csak szex terén), mikor-hogy-merre-mit, leghosszabban, stb. (szintén csak nem szex terén)?
Mennyire ismeri a te "előéleted"? Lásd fentiek.
Ha úgy gondolod, akár csak privátban, és akkor majd ott segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!