Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kocka pasinál ez elnézhető?
A 2. talink volt, nála voltunk, és beszélgettünk. Bár voltunk sétálni is kicsit, de nagyrészt ott voltunk nála. És szinte végig be volt kapcsolva a gépe, és ha írtak neki facebookon, visszaírt simán. Közben dumáltunk, figyelt azért rám, de sz*rul esett, h ott vagyok, aztán hagyja h unatkozzak. Akkor ez azt jelenti, h nem is akar annyira? Ő is bevallotta, h egy kocka, dehát akkoris... Pedig első talin olyan lelkes volt, mindent elkövetett, h jó benyomásom legyen róla (sikerült is), aztán el is hívott a 2. talira. Reméltem, h sínen vagyok, de most elbizonytalanodtam, h tényleg akar-e. Ez mennyire normális, h "randi" közben kockul? Ha legközelebb találkozunk, akkor tuti olyan helyen lesz, ahol nem tud gépezni... De lesz legközelebb? Vagy már nem is érdeklem? Nem értem...annyira jól elbeszélgettünk első talin, most meg inkább foglalkozott a géppel.
20/L
Nem ajánlok neked semmilyen legközelebbet ezzel a sráccal.
Nézd én is valamilyen szinten kocka vagyok, csakis abban az esetben, ha nem dolgozom, vagy épp nem egy lánnyal vagyok együtt, már amikor van ilyen. Ha mondjuk énnálam lennél, garantáltam a kikapcsolva lenne a gépem és csak Veled foglalkoznék, semmi mással, máskülönben nem lennél nálam. Első randin azért volt lelkes, mert nem volt a hóna alatt laptop. Írj egy privit.
Én full ilyen voltam az első barátnőmmel. :) Még volt olyan is, amikor nálam volt, hogy őt beültettem a tv elé, én meg addig játszottam. Szégyen vagy nem szégyen, ilyen voltam.
De utána beletanultam ám és nagyon szerettem, mindent megtettem érte. Csak ezt mondd el neki, hogy jobban esne, ha rád figyelne inkább, odaülne melléd, ilyesmi... Szépen lassan leszokik róla.
Szerencsés srác. :)
Ez nem kocka, ez figyelmetlen, udvariatlan, bunkó dolog. :/
(ha kocka lett volna betol valami gamet.... :D nem am, vannak nagyon rendes és figyelmes kocka srácok is).
Ő csak buta, hogy ilyet csinál... :/ (lehet neki eszébe sem jutott, hogy ez neked hogy eshet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!