Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti mit tennetek a helyemben?
Elore is bocsanat az ekezetek hianyaert. A helyzetem meglehetosen furcsa,ugyanis ket eve se veled-se nelkuled kapcsolatban elek egy maganyos,kisse befordult, arrogans, de alapvetoen intelligens es humoros fiuval, aki alapvetoen szamitogepes jatekfuggo. A kapcsolatunk tisztan barati volt, habar tudtam hogy tetszek neki sot szerelmes,hiszen ezt rengetegszer a tudtomra adta. A belso ertekei alapjan szivesen jarnek vele, de tudom magamrol,hogy ot-hat honapnal tovabb nem birnam mellette a termeszete miatt, o viszont annyira es olyan szinten ragaszkodik hozzam, hogy neki sokkal tobb ido kellene,talan egy egesz elet.
A masik problema az, hogy kulsoleg egyeltalan nem vonzo. Semmit nem tudok talalni a kulsejeben, ami picit is sarmos lenne, sajnos genetikailag eleg szerencsetlen szegeny. Nem tudom elkepzelni, hogy ugy istenigazabol vonzodnek hozza, vagy szex kozben teljesen at tudnam adni magam az elmenynek.
Nem tudom hogy mit tegyek. Az ido mulasaval nagyon elkezdtem kotodni hozza, de ez nyilvan megvaltozna, igazi szeretore vagynek ha vele lennek -felszines buta liba vagyok tudom. Szeretnem kiprobalni vele, de nem merem, nem tehetem meg az erzeseivel, hogy belemegyek a bizonytalanba, mert tudom, ha elveszit kart tehet magaban. Szeretnem ot szeretni.
Ti mit tennetek a helyemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!