Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit tennétek, ha az első randin a fiú csak úgy belenyúlna a bugyitokba?
Figyelt kérdés
Benedvesednétek?2013. nov. 12. 17:20
1/15 anonim válasza:
Remélem, nem te hívtál ma el! :D
2/15 A kérdező kommentje:
Lehet én voltam. Te vagy az Szamanta?
2013. nov. 12. 17:22
3/15 anonim válasza:
Ilyen nem igazán fordulhatna elő. Első randin elég távolságtartó vagyok.
Viszont ha még is sikerülne neki, tuti, hogy levágnám a karját a perverz állatnak.
4/15 anonim válasza:
Ha tetszene az illető biztos nedves lennék. Amúgy sosem engedném meg első randin az ilyesmit. Számomra a csók az ideális befejezése az első találkának.
5/15 anonim válasza:
nem tudom elképzelni a szitut. első randi, ülünk egy kávézóban, erre odahajol, és benyúl a bugyimba? akkorát lekevernék, hogy olyan házba is becsengetne, ahol még csak az alapot ássák :D
6/15 A kérdező kommentje:
Pontosan. Első randin ültök a kávézóban, majd a fiúnak jön egy belső sugallat, hogy most be kell nyúlni a bugyidba...
2013. nov. 12. 17:27
7/15 anonim válasza:
Nekem is jönne egy olyan belső sugallat hogy pattanjak fel és ott mindneki előtt szégyenítsem meg.
8/15 anonim válasza:
Az lenne az utolsó alkalom, hogy hozzámért, egyáltalán, hogy találkoztam vele.
10/15 anonim válasza:
Egy pofon jobbról, egy balról, egy rúgás középre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!