Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira vigyek-e virágot, és ha igen milyet?
Figyelt kérdés
ELső randi egyben első személyes találkozás is, főleg lányok véleményére vagyok kiváncsi mennyire örülnétek neki. Maga a randi ugy fog kinézni hogy előbb beülünk valahová, utánna mozi, csak hogy mégis húzgálnia kell majd magával, meg egyébként is mi a véleményetek? Vagy más ötlet virág helyett? az is jöhet :) 22/f2013. nov. 12. 16:00
1/6 anonim válasza:
semleges színű rózsát! véletlenül sem vöröset...
2/6 anonim válasza:
Nekem ez a randi úgy ahogy van, nem tetszene (mozi, első randin??), szóval a virág nem oszt, nem szoroz. Személy szerint én mondjuk nem szeretem az "első randira vigyünk valamit" felfogást, a felszínességnek még csak a látszatát is kerülöm, rettegek a sablonos, illik dolgoktól :)
Ha ráadásul étterembe ültök benne, a lány részéről nekem garantált lenne az egész estés feszengés, nem tudnám elengedni magam. Moziban nem is lehet ismerkedni, beszélgetni, de kapásból lehet legalább azon izgulni, ki fizessen.
3/6 anonim válasza:
Esetleg egy marcipán virág? Azt el tudja rakni a táskájába és nem kell hurcolászni! :)
Meg vagy megeszi vagy elrakja emlékbe! Ha esetleg összejön még évvekkel később is meglehet!
4/6 A kérdező kommentje:
2.: Nem is csak moziba megyünk, leírtam hogy előtte beülünk valahová, beszélgetni is lesz alkalom, de amúgy meg ha jól sikerül bese muszáj menni a moziba
2013. nov. 12. 17:40
5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként ha virágot viszek az nem azért lesz mert úgy illik, hanem mert kedveskedni akarok. Így tettem fel a kérdést is, örülne-e neki nem pedig illik-e
2013. nov. 12. 17:48
6/6 anonim válasza:
persze a virágnak én örülnék. mondjuk fehér rózsa vagy valami különleges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!